Navštíveno 938x

Ahoj, prosim jestli nekdo mate ulozeny odkaz ci vite kde v Praze koupit bezpaticovou LED zarovku na parkovacku ( ale takovou tu "kvalitne svitici", co ma LEDky do 4 smeru a dopredu ). Nemuzu to nikde sehnat a hledani na telefonu je ponekud omezene.
A idealne kdyby tam meli i sufitku na RZ ala nova BMW :)
Dekuju za rady

28.02.2012, 12:59 |
clown jeste na jaky auto to budes mit :)

28.02.2012, 13:28 |
JR

28.02.2012, 13:30 |
slama [ Link ] Skvělé jednání, můžu doporučit.
Diky moc, zitra tam vyrazim.
Je to na S60, zarovky v RZ jsou ko co pulrok a nebavi me to hlidat a parkovacky uz jsou jenom takovy rozmarovy bonus ( ne, ma to i trochu tech. duvod, ta zarovka tam hrozne rychle zcerna a pak sviti slabe - castokrat rozdilne nez na druhe strane ). Tak uvidim jestli by toto trochu nepomohlo.
Vzadu to dopadlo dle představ, dopředu se mi to moc nehodí...ta LEDka přesvítí normální potkávací žárovku svým odstínem a vypadá to divně.

29.02.2012, 19:55 |
clown tak hlavne, ze nerve kontrola zarovek
Jediný parkovačky a RZ to nehlídá...v tomhle je to ještě rozumný auto, i když otázka je, jestli rozumný, protože to byl vlastně důvod proč mít LED, abych to nemusel kontrolovat já a chvilku to vydrželo.

29.02.2012, 21:14 |
clown no aby nepraskaly kvuli tomu, ze jsou ve viku kufru .., coz mozna tem LEDkam bude davat cocku jeste vetsi, teda pokud nemas el. dotazeni kufru :)

29.02.2012, 21:23 |
Kounect | Upraveno: 2012-02-29 21:25:13
Nn, vždycky shořely. Při jízdě po dešti bylo vždycky na kufru vyhřátý suchý místo jak topily ( a samozřejmě předepsaná watáž ).
Na dovírání to má tlumič...na jedné straně tlačí na mechanismus při otvírání a na druhé straně brzdí při zavírání, což taky funguje skvěle, ale bohužel ty pouzdýrka se často rozpadnou, tlumiče upadnou a je po hehe. Měnil jsem je sice už 2x, ale mlácením s víkem kufru praskající žárovky nejsou :o)

29.02.2012, 21:41 |
clown OK ..
ja jen, ze si pamatuju z O1 a Cordoby :) 5x mlask a KO :)