Navštíveno 1132x

27.02.2012, 20:11 |
NiCk Neporadí někdo jak postupovat,když nedorazil balík a 29.2 končí možnost využít resolution Center.Prodejce mě dnes mailem požádal jestli nepočkám ještě týden,ale nevim jestli je pak zpusob jak z něho dostat penize z5,když např.přestane komunikovat.Vim že se občas pošta zdrží(China).Diky za radu.
Otevri spor a pak klidne tejden pockej. Kdyz se nechas uchlacholit, nebudes mit nic...

27.02.2012, 20:44 |
NiCk Ok díky za radu...udělám to tak.
Kdyz zbozi dorazi, tak to zrusis, nikde nic nebude, prodejce se nemusi bat, ale cinani na to dost hresej, jednou sem se nechal ukecat a co myslis, prislo neco? A u druhy veci sem mu napsal, ze verim, ze to poslal, ale ze to otevru a az to prijde, tak to zavru. A do tejdne sem mel vec u sebe...

27.02.2012, 21:37 |
NiCk Zatím nebyla potřeba využít tehle služby tak jsem nevěděl jaké jsou tam možnosti.Napíšu mu to samé co ty a otevřu spor.Tohle je fer řešení....Ještě jednou díky za radu.
pokud je to placeny paypalem - prebira to paypal.
jj jak pise Tappaja, ikdyz ja na to jednou zapomnel, vec stejne neprisla, tak mi to cinan bez problemu poslal zpatky i bez ebay resolution center, ale je fakt ze radeji na to nespolehat :)