Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rakouské Alpy - kam v březnu 8 lidí?

o Navštíveno 12711x o
o 27.02.2012, 17:51 | Mr.Scully
Má někdo nějaký tip, přes jaké portály nebo weby se případně dá teď shánět ubytování pro 8 lidí v rakouských Alpách v termínu po 15.03. někde na rozumném místě blízko sjezdovek (hlavně myšleno tam, kde bude koncem března dostatek přírodního sněhu) - a to s omezením, že většina těch lidí jsou studenti, takže je třeba se vejít do nějakého finančního limitu? :-) Koukali jsme na pronájem celé chaty někde na Dachstein West (Salcbursko), ale tam to může už v březnu docela tát (kdo ví), není to tak vysoko (800-1600 metrů). Chce to něco tak 1800-2000 mnm. Chata nicméně vyšla celkem na nějakých 4500 Kč/den, což na osm osob by bylo tak akorát.

o 27.02.2012, 18:05 | Zdeny60
Dachsetin West bych moc nedoporučoval, nestabilní počasí. Já jsem byl konkretně v Krippenstein, Obetraun a pak v Gosau, ale v prosinci. Na jaře tam už bývá teplo a někdy už i prší.
To samý je ve Wagrainu , kde jsme byli 8.3 a celou dobu dole lilo, nahoře mrzlo, takže fakt paráda.
Bohužel to samý nás potkaslo v Meltallu (jižní Korutany), kde už bylo vbřeznu fakt teplo a to i kolem 2500mnm.Ale lyžování super, jen sníh byl přes den už těžký.

Nejlepší zkušenosti z Rakouského lyžování na konci sezony mám z Nauders. Tam jezdíme na vánoce a někdy i na jaře a super.Počasí relativně stabilní, většinou nám tam svítilo slunce, hlavně kolem vánoc. Ale i koncem sezony jednoznačně lepší než oblast West Dachstein. po špatných asi 3 zkušenostech tam už bnejezdíme. Zajímavé je, že asi 30km vzdálené Gosau je na počasí o hodně lepší, než například Obetraun.Fotky mohu doložit, pro ilustraci:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3302 sekund.