Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Val di Fiemme musim helmu?

o Navštíveno 12588x o
o 27.02.2012, 15:47 | tomas.V
Ahoj,

ve středu se chystám s partou na SNB do Val di Fiemme. Musim mít helmu nebo ne?

nechci si jí kupovat :-(

o 27.02.2012, 15:50 | michal_smsmsm (A)
nevim jestli musis, ale muj nazor, na kolo, lyze, prkno, inline, jednokolka - ja osobne vzdy s helmou. tento nazor jsem nabyl po tom co jsem si drzku nechutne nabil. jet o tvoje zdravi, muzes bejt mistr jakej chces, ale az tebe nekdo sejme tvoje zdravi to odnese, tot muj nazor...
o 27.02.2012, 15:52 | Downland
[ Link ] koukni a pak si rozmysli jestli jo bo ne :)
o 27.02.2012, 15:53 | .mycTD
hmm, helma. kdyz jsem rotoval po zadech na zmrzle plotne a cekal, co me zastavi, tak jsem zjistil, ze to byla jedna z mala dobrych investic. ale pred odjezdem jsem to resil stejne, jako ted ty ;-)
o 27.02.2012, 16:02 | nome
nemusis ale kup si ji !
už mi na prkně ušetřila docela dost problémů.
+ doplnit dobrým cestovním pojištěním je samozřejmost
o 27.02.2012, 16:06 | Ravo
jako lidi nademnou... a když jsem pak jebnul zadkem hlavy o sjezdovku, když jsem neudržel frontside hranu a přes backside jsem dal exkluzivní záda jsem děkoval bohu, že jsem se nechal ukecat aspoň a tu nejlevnější Giro.

Navíc to má další výhodu - nemusíš řešit jakou čepici podle teploty, vždycky mi bylo v helmě fajn, ať bylo -20 nebo +10
o 27.02.2012, 16:10 | CervinVega
presne tak, taky jsem to bral jako zbytecnost, ale je to i lepsi nez cepice, za me 100% a kup si nejakou lepsi (alepson 8kil a vic, ne ty low end), nebude te bolet hlava, tlacit usi, mrznout celo a pod... a vyzkousej ji alespon 10min v krame na hlave....
o 27.02.2012, 16:12 | johanik
Ve Val di Fiemme musi mit jen děti tuším do 15 let, ostatní ne, ale jinak jako ti nademnou, na sjezdovkach potkas 99% lidi s helmama, je to jen pro tvoje dobro :)
o 27.02.2012, 16:13 | Zdeny60
Bez helmy bych už nejel nikam. Jinak mám dojem, že ale není povinná. Mimo to platí dost jiných omezení, která sleduje italská lyžařská policie - například lze dostat i pokutu za agresivní jízdu na lyžích či SNB.
o 27.02.2012, 16:18 | madmaik
Ja ji nikdy nemel,ale po tomhle vikendu co jsem sjel cernou po drzce a zastavil se pod kopcem do ni kdu taky,
o 27.02.2012, 16:24 | tomas.V
ok. Takže je rozhodnuto a myslim, že to bude jen o chvilkovém pocitu si zvyknout na něco jiného než je kulich.

Zejtra razim koupit něco a asi vezmu helmu s audio systémem

kluci dík v rozhodování
o 27.02.2012, 16:27 | cupra.165
Helmu a taky treba paterak..ale ten uz mozna asi mas..
o 27.02.2012, 17:06 | TUNER
Mno,myslim že zvykat si nebude potřeba. Alespoň u mě,když jsem jel poprve s helmou,tak jsem si nadával proč jsem si ji nekoupil dřív. Čepice ti profoukne,helma ne...vidim v tom samý pozitiva ;-)
o 27.02.2012, 17:26 | Downland
a kdyz ti to nepujde na prkne tak aspon lidi neuvidi co to tam lita za posahanyho lempla :D
o 27.02.2012, 18:19 | pbjun
Jezdil sem zavodne na kole a muzu rict, ze mi prilba zacharila zivot cca 8x (tolik prileb sem kupoval za cca 8let, kupvoala se vzdy po narazu kdy praskla), na lyzich sem jezdival bez prilby, ale po tom co sem okousal pulku mladeho smrcku drzkou tak uz taky zasadne s prilbou, nasi me k tomu nevedli nikdy - chyba, ale ted uz to vim :) tech par korun za to stoji ne? :)
o 27.02.2012, 18:24 | AlesHL
Přilba je všude zakázaná lidé si ji nasadí pod pohrůžkou pokuty........kua je rok 2012 a taková otázka mě přijde těžce mimo.Nebo jsem divný já?
o 27.02.2012, 18:24 | Dudelina
Minulé úterý mně helma zřejmě zachránila život na Hintertuxu. Podklouzla mně lyže na ledu (pod sněhem) a švíklo to se mnou o zem - promáčklá helma, ulomený výběžky 6.a 7. obratle.

Koupil jsem si jí 3 neděle před tím ze strachu, že pojišťovna v případě nenošení helmy nemusí vyplatit pojistku. Dobrá investice to byla :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.