Navštíveno 3376x

26.02.2012, 20:18 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-02-26 20:19:16
Jaký máte názor na tohle:
[ Link ] ???
Systém asi jako ok, ale ta skladba stěn, izolace, to mi nějak hlava nebere...
no já bych to nechtěl ani omylem :-D zlatej Porotherm a Ytong

26.02.2012, 20:25 |
Nora no to je šílenost, v tom bych bydlet nechtěl
taky si to říkám, při prvním větru se to musí zbourat, tepelná izolace asi o ničem, jak to tam ládujou, to snad i boudu pro psy mám bytelnější a lépe izolovanou :-D
Ad 2, někde se o tom psalo, tuším Antonio to řešil?, ale nechce se mi to hledat, co je lepší:
Ytong tl. 30 PDK (alter. HELUZ, POROTHERM tl. 30 PROFI DryFix) + EPS 10cm
nebo
Ytong LAMBDA tl. 37,5 (alter. HELUZ, POROTHERM tl. 40 PROFI DryFix)
psal sem to loni:
Bracha sel do piskocementovy cihly, je to cca 18cm tlusty, pevny a na to hodi 25-30cm zateplovaku. Ma tim padem vetsi mistnosti na ukor zdi, lepi se to tmelem a musim rict, ze to vypada zatim perfektne. Vyrabi to nemci.
Ja jsem to nakonec vyresil Porotherm 44 bez EPS. osobne myslim ze 10eps je na 30 malo. vím, ze se dávají 25, popr 30 cihly + 25 EPS. Je tam nějaký problém s rosným bodem u uzkeho EPS. Ale nevím ty míry přesně, protože jsem zateplovat hned od začátku ani nechtel, tak jsem to moc nezjištoval
My mame 20 cm porobetonove panely a na tom 10 EPS. Nedavno jsem tu mel termokameru a v pohode, ale co jsem koukali na souseda co ma nezatepleny porotherm (tusim neco kolem 50), tak jsme videli kazdou cihlu a barak zaril jak zarovka.
Vyjádření k videu Modul-LEG.Izolace,která je tak nějak vkládána do vnitřních příček slouží pouze jako izolace protizvuková,nééé pro zateplení.Zateplení obvodových stěn je provedeno nejlepším izolačním systémem a tím je Climatizér plus.