Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vytvoření stránky-facebook

o Navštíveno 1284x o
o 26.02.2012, 16:52 | maca123
potřebuju vytvořit stránku pro náš hotel, ten základ jsem nějak zvládnul rád bych tam pár věcí ještě přidal, ale bohužel se mi nedaří přijít jak na to.
1) chtěl bych na levou stranu(jak je zeď, fotky apod.) přidat ještě pár rubrik, např. odkaz na rezervaci, aby se po kliknutí otevřela stránka kde se dá online udělat rezervace, buď přímo z fb nebo přeměrováním na naše stránky
2) rád bych aby lidi mohli přispívat až ve chvíli kdy kliknou na to se mi líbí.
existuje na to nějaká aplikace kterou pochopí i amatér jako já nebo nevíte o nějakém návodu?

předem díky

o 26.02.2012, 16:58 | maca123

foto k příspěvku  od maca123

o 26.02.2012, 17:51 | AR
no tak na to si musíš udělat fbapps abys ty položky do menu přidal a dal jim nějakou akci.
o 26.02.2012, 19:14 | maca123
jj, už jsem k tomu našel návod viz [ Link ] ale u bodu 3 jsem se sekl a nevim jak dál..nevim jak tu aplikaci uzavřít abych si ji pak mohl přidat na stránku..
o 26.02.2012, 21:38 | Petura
a k čemu to je dobrý, když má hotel stránky na facebooku?
to nestačí klasický webovky, kde je vše potřebné (kontakt, mapa, fotky, atd ...)?

FB jsem opravdu nepřišel na chuť
o 26.02.2012, 21:45 | HIGHTOWER
no protože tak jako občas ještě dnes a hlavně pár let zpátky, když se lidí zeptali, co je internet, tak plno lidí řeklo, že je to seznam.cz :-D Takže asi tak a navíc FB je nasr..... všude, včetně diskuzí i na stránkách firem apod. :-( a také, že FB se snaží nebo bude snažit udělat internet v internetu, resp. internet ve FB, kdy tam chtějí udělat e-shopy, webstránky právě firem, hotelů, služeb, alespoň to je tak rok, co jsem o tom četl.
Já si FB založil kvůli studiu, neb na spolužácích bohužel jednak se skoro nic nejede, neb všichni mladí i starší jedou na FB a to je pro ně bůh, a pak spolužáci mě štvou tou snahou si hrát na FB - viz. styl nástěnky, na kterou se nedá přes mobil nic napsat, to na FB se z mobilu dostanu na vše, co tam potřebuju pořešit, i když FB aplikace pod Androidem je někdy na zabití :-( (ne Android, ale ta aplikace :-D)
Jinak FB taky nechápu, když vidím, co tam lidi píšou za <>, ne všichni, třeba L-J tam má dobré příspěvky a FB ho neovládá, ale většina lidí tam píše, když se jde vysra., hnedka to tam musí oznámit, nechápu :-(
o 26.02.2012, 21:54 | maca123
tak fb je hlavně reklama (ještě pořád) zadarmo, web samozřejmě máme ale nevěřil by jsi kolik lidí se ptá kde nás najdou na fb...nehledě na to, že pokud máš nějakou nabídku, řekněme valentýnské menu, napíšeš to na fb a rázem můžeš oslovit všechny svoje fanoušky, což jsou potenciální hosti a platící bez toho, aby museli něco hledat oni..
o 26.02.2012, 21:58 | maca123
jinak já osobně jsem byl velkej odpůrce fb..jenže pak jsem se odstěhoval z ČR a tohle je možnost jak zůstat se známýma v kontaktu, samozřejmě každej si musí hlídat sám co tam píše..já osobně z 90% používám pouze chat abych věděl co je novýho :)
o 26.02.2012, 23:28 | maca123
tak jsem nasel ještě jeden návod [ Link ] , udělal jsem to podle něho, věe ok až na bod 8 kde mi chybí "zobrazit profil aplikace" pokud by někdo věděl tak mě prosim vysvoboďte :))
o 27.02.2012, 10:47 | Newman
trochu OT nepotřebujete orientační systém
za hodne dobrou cenu ?

vlastní patent

foto k příspěvku  od Newman

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3488 sekund.