Navštíveno 1115x

Zdravím pánové, mám dotaz. Mohu mít auto na ND, ale je tu problém s odhlášením. Chtěl bych si z dotyčného auta, vymontovat určité díly, zbytek dílu rozprodat a karoserii následně rozřezat a odvézt do šrotu. Je možné nějakým způsobem dosáhnout lejstra o ekologické likvidaci a následně vyřazení vozidla z registru vozidel s tím že mi auto zůstane za účelem výše psaným? Předem děkuji za rady a odpovědi

25.02.2012, 11:05 |
Tendr Myslím, že legální cestou to nelze, leda nějakou kličkovanou..

25.02.2012, 11:11 |
gizmi ach jooo...od ceho je HLEDAT? Je to tu minimalne 50x uz.. Zajdes na urad, prohlasis ze auto jiz nebude provozovano na pozemnich komunikacich, ale bude z nej na tvem pozemku prolejzacka a hotovo.. Nic tezkeho ;) Tedy pokud na aute nevazne ekopoplatek, protoze auto nejprve musis na sebe dohlasit a az pak toto - ale kdo rekl ze to nemuze udelat novy majitel?
znám taky jeden trik, pokud máš známé u hasičů a dělají sem tam předváděčky, tak ať ti vystaví potvrzení, že vozidlo bylo použito na takovou předváděčku - zničení, rozstřihání. Aspoň před 3 roky tohle tady u nás brali a nemusela se řešit ekolikvidace a auto takto zničeno ani být nemuselo, známej si takto z něj udělal doma káru na vození kde čeho po dvoře, poli, na silnici s tím nejezdí ;-)
To že to tu je už několikrát nevím, ale slušně jsem se zeptal, za to nic nedám tak se tedy omlouvám. ted k tématu: Jestli jsem to dobře pochopit tak na autě musí být nejdříve zaplacen eko poplatek? Auto by odhlašoval stávající majitel na kterého je auto také napsáno. Ovšem e.poplatek zaplacen není.
tak se s panem domluv a bud sezen papir o EKO likvidaci nebo jestli bude tak hodnej a na urade to vyridi treba s tim ze to bude ta psi bouda ale tohle na kazdem uradne neuznaji..

25.02.2012, 17:26 |
gizmi pokud je napsan jako vlastnik, tak to musi udelat on.. pokud je jen v poloprevodu, musi se dohlasit = ekopoplatek..