Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R. eko likvidace

o Navštíveno 1115x o
o 25.02.2012, 10:51 | guster
Zdravím pánové, mám dotaz. Mohu mít auto na ND, ale je tu problém s odhlášením. Chtěl bych si z dotyčného auta, vymontovat určité díly, zbytek dílu rozprodat a karoserii následně rozřezat a odvézt do šrotu. Je možné nějakým způsobem dosáhnout lejstra o ekologické likvidaci a následně vyřazení vozidla z registru vozidel s tím že mi auto zůstane za účelem výše psaným? Předem děkuji za rady a odpovědi

o 25.02.2012, 11:05 | Tendr
Myslím, že legální cestou to nelze, leda nějakou kličkovanou..
o 25.02.2012, 11:11 | gizmi
ach jooo...od ceho je HLEDAT? Je to tu minimalne 50x uz.. Zajdes na urad, prohlasis ze auto jiz nebude provozovano na pozemnich komunikacich, ale bude z nej na tvem pozemku prolejzacka a hotovo.. Nic tezkeho ;) Tedy pokud na aute nevazne ekopoplatek, protoze auto nejprve musis na sebe dohlasit a az pak toto - ale kdo rekl ze to nemuze udelat novy majitel?
o 25.02.2012, 11:22 | HIGHTOWER
znám taky jeden trik, pokud máš známé u hasičů a dělají sem tam předváděčky, tak ať ti vystaví potvrzení, že vozidlo bylo použito na takovou předváděčku - zničení, rozstřihání. Aspoň před 3 roky tohle tady u nás brali a nemusela se řešit ekolikvidace a auto takto zničeno ani být nemuselo, známej si takto z něj udělal doma káru na vození kde čeho po dvoře, poli, na silnici s tím nejezdí ;-)
o 25.02.2012, 12:09 | guster
To že to tu je už několikrát nevím, ale slušně jsem se zeptal, za to nic nedám tak se tedy omlouvám. ted k tématu: Jestli jsem to dobře pochopit tak na autě musí být nejdříve zaplacen eko poplatek? Auto by odhlašoval stávající majitel na kterého je auto také napsáno. Ovšem e.poplatek zaplacen není.
o 25.02.2012, 15:22 | thepyroman
tak se s panem domluv a bud sezen papir o EKO likvidaci nebo jestli bude tak hodnej a na urade to vyridi treba s tim ze to bude ta psi bouda ale tohle na kazdem uradne neuznaji..
o 25.02.2012, 17:26 | gizmi
pokud je napsan jako vlastnik, tak to musi udelat on.. pokud je jen v poloprevodu, musi se dohlasit = ekopoplatek..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.383 sekund.