Navštíveno 3836x

24.02.2012, 13:41 |
Conan Dřevěnej píst je pěknej :-)
no ty vole ten pist me rozsekal asi nejcic, jako chces me rict ze to s tim pistem nejak kloudne jezdilo nebo co? a ty ostatni? vetsina muze bejt rada ze se nekne nezabili :-D
Ne, nebudu sem dávat obrázky, co jsem už opravoval doma na dvoře.......ne, nebudu :-))))))))

24.02.2012, 13:53 |
mrazik | Upraveno: 2012-02-24 13:54:24
Me nejvic dostala ta otocena desticka.
Ale jen je sem dej.
kup potom po takovém člověku auto :-D

24.02.2012, 14:03 |
Pekys ten samořez v tom brzdiči je taky výbornej :))))
Půlku toho jsem sice nepochopil, protože auto vídám povětšinou v nerozebraném stavu a tudíž netuším, co na některých fotkách je špatně :-), ale jinak pár dobrých.
:) některý kousky krása pohledět :D

24.02.2012, 14:29 |
JP mrazik: Na tu fotku jsem koukal asi půl minuty a řikal jsem si co je tam špatně, až taková blbost mě ani nenapadla:DDD
To je od nisma ze servisu?
pěkný kousky :D ale ten píst asi nej:D
žlutý police z "trocha z naší dílny" vim kde je focený a JR určitě taky :))

24.02.2012, 16:38 |
capo | Upraveno: 2012-02-24 16:39:24
Jak začíná ta "trocha z naší dílny", tak to je ze servisu na P4, kam jezdím :). Nicméně bych neřekl že všechno je jinak od nich.
edit: Aha, tak jsem možná mohl napsat že vím to co Vasekch a JR :)
tak tohle jako je největší masakr :-D
Dřevěnej píst je sice zvěrstvo, ale v indii poměrně běžná záležitost. Životnost nikterak závratná, ale cena téměř nulová.
tak doufam!!! v pokracovani, protoze jsi me tady totalne rozsekal :D:D:D:D:D:D:D:D
totální masakr !!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))

24.02.2012, 19:42 |
cuir vic takovejch :) pekne udelane, pekne popsane , ten drevenej pist je spica...
nejni to nahodou z dieselpower ? :)
To nevim, delal sem poradek v mejlech a tohle sem nasel jako PP prezentaci, tak sem to loupnul do "Thullo"© obrazku a tady to je.

27.02.2012, 09:41 |
Veva nooo, něco mazec! :-D
Tappiku mohl bys mi tu prezentaci poslat na novotny@mfenergy.cz
Děkuju pěkně ;-)