Navštíveno 983x

24.02.2012, 09:54 |
clown pouziva nekdo ve firme ?
vcetne ePO ?
jde mi jen o to, co je lepsi
VSE 8.7 + antispyware
nebo VSE 8.8, ktere to ma jiz v sobe integrovano.
Jak je to s zivotnim cyklem teto aplikace ?
Mam McAfee licencovane cca 4 roky a krome obcasnych patchu, nevidim moc zmen. Taky ono, co menit, kdyz to funguje :)
ePO mi bezi, dokonce se mi v pohode sam zaradil pod nej Mc Security for Lotus Domino
Davam vale ESETu, nebavi mi jeho podrazy na obchodniky atp. a jeho uzo skvelej ERA server.
Je fakt, ze dokumentace k ePO Orchestratoru a funkcionalita vs to same od esetu je jako E Classe vs Fabia.. za stejnou cenu.
McAffee mame v robote uz par rokov a chceme ist konecne prec, co ten antivirak doraba je az neunosne, extremne vytazuje system, cez ePO nieco nastavis, prejavi sa to niekedy hned, niekedy doslova nahodne po tyzdni, sem tam vydaju patch ktory sposobuje reset PC a notasov, potom ako sprosty stale hladam kde je chyba a cakam na opravu ako na spasenie. McAffee uz nikdy viac nechcem ani vidiet, len prejst na ineho vyrobcu je bohuzial este daleko, pri pocte cca 1000+ PC a notebookov je to minimalne este na rok... Ale co kupit ine este tiez netusim, ESET to urcite tiez nebude, kvalitou podla mna padli uplne na same dno, uz to nie je stary dobry eset....

24.02.2012, 11:31 |
clown no prave ..
ja mam Lotus Domino a tam moc voleb pro antispam neni ..
a to McAfee zde beha super, a v cene je vlastne jak ePO, tak i AV na stanice. Takze u nas, kde je tu cca 20pc, je to sranda a uspora cca 500 - 800 euro za rok.
to, ze to zere vic prostredku neni zas az takova tragedie, furt jsou v pulce prvni desitky AV, i co vykonem a nenazranosti, nekdy i lepe, prave nez ESET :)
to, ze to neco udela hned a neco az za par hodin znam :) to uz jsem tu videl, ale aspon to nefnuka hned, kdyz to nema spojeni na update, nedej boze dva dny stary definice ..
je mi jasny, ze uz to neni McAfee, co jsme meli na 286kach :)
lotus domino tu mam aj ja a presne kvoli tomu sme par rokov dozadu nahodili McAffee, ale kedze novy majitel firmy chcel Outlook, ta maily v blizkej dobe potecu uz len cez exchange a lotus zostane len na databazy a tym padom budeme moct cely McAffee poslat do prec... Pokial ty mas len 20 PC tak to je ine, to si ho kludne daj, az take tragicke to nebude... Ako som pisal, u nas v robote je pocet PC a NTB cca 1000+ takze to uz McAffee nejak nevie rozdychat a je s tym len pruser a problem.... Dnes mi ten hajzel sam od seba vyblokoval vsetky GroupPolicy logon skripty a nechapem preco... Skoda, ze vdaka tomu cca 400 PC nemohlo 2 hodky nabootovat z Login Screenu na Desktop... :-(((( a ten debil ani neohlasil ziadny alert a logy su cite ako detska prdelka.... co uz, nocna bude dlha...

25.02.2012, 12:51 |
clown lol :)
neskriptuju ..
z Domino na Outlook - Exchange .. no to asi nekdo musel upadnout :)
ale znam firmu co udelali Domino > Gmail pro firmy a masox .., prechod 500 lidi, za den :) na par kliknuti :)