Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Brýle ?

o Navštíveno 2488x o
o 23.02.2012, 22:51 | Midi34
poškodil jsem si brýle
odkud koupit nové ?
mám jen půl dioptrie ,takže je nemusím mít zítra ,můžu bez nich pár dní fungovat

co Grand Optical ? nějaká zkušenost (není to předražená bída jako mountfield v oblasti zahradní techniky :-)
nebo jinde , kde konkretně ? ideálně Hradec králové
jsemod Rychnova nad Kněžnou (H-K je v rozumném dosahu)

o 23.02.2012, 23:13 | CRK
Já jsem v GO kupoval nerozbitný, snad titanový nebo co a spokojenost....
o 23.02.2012, 23:21 | Paczqo
Ja si kupoval brýle vždy v optice na poliklinice 2 v Hk a max spokojenost jak s kvalitou služeb tak i ceny. a nebo ten doktor klein či jak se to jmenuje u ulrycháče na to jsem slyšel taky docela chválu prý lepší než GO
o 24.02.2012, 07:11 | Dudelina
Já většinou stejně obíhám více optik, abych vybral obroučky, které padnou dobře - tak se pak rovnou ptám, kolik stojí skla.
Nikdy jsem neřešil, kde si vyberu, připadá mně to stejný - neporovnatelný.
Ty máš málo dioptrií, tak neřešíš skla, já mám sklo za 4000,- jedno, takže se snažím vychytat akce 1+1 sklo.
o 24.02.2012, 08:47 | mrazik
Operace a jeste na tom casem usetris. Ja dal do bryli takovych penez, ze desaty uz jsem si kupovat nechtel a ted mam klid.
o 24.02.2012, 09:55 | Tuner#2
mrazik: Operace u půl dioptrie? To snad ani nejde...

Jinak jako Dudelina oběhnout toho víc a hlavně musí sedět ráměčky, cenově se to zas tak neliší.
o 24.02.2012, 10:13 | Luke-Jeep
Já oblítaval co se dalo a nakonec mi obroučky šly z novýho zélandu :-) teď řeším kam pro skla
o 24.02.2012, 10:53 | Jendys | Upraveno: 2012-02-24 10:55:12
Luke: já jsem spokojenej s optikou nahoře ve Vaňkovce, ale je teda trochu dražší
o 24.02.2012, 11:06 | clown
ono je totiz rozdil v cenach danej sklem z EU a z Ciny :( .. kdy se ti u cinanu sroluje folie uvnitr :(
takove mame z Grand Opticalu dvoje .., a uz nikdy :(

je sice pekny, ze ti sklo vymeni, ale zase budes cekat a litat tam :)
o 24.02.2012, 12:05 | Midi34
o.k. díky
pravděpodbně se otočím na polikliniku 2
o 24.02.2012, 12:46 | xSam
Ono je to v podstatě jedno kam zajdeš. Důležité je vyzkoušet toho více a najít něco co se ti bude líbit.
Skoro každá optika má jak šmejdy, tak kvalitní obroučky a odvíjí se to od ceny.
Doporučuji kupovat na malém městě, jsou levnější. Třeba oproti Praze i o 100% (vlastní zkušenost).
Co se týče skel, tak ty jsou všude za velmi podobné ceny, protože optiky dostávají katalogy od výrobců s přesnýma spotřebitelskýma cenama. Praha je v tomhle opět jinde, dokáží si přihodit neskutečnou marži i za skla.
A ke značce skel, tak já jsem třeba nezaznamenal rozdíl mezi Nikon a Transitions. Dneska to je všechno hodně podbné.
Za sebe doporučuju obruby JOOP, ZIGGY (dost drahé)a Jean Reno, brýle to jsou líbivé a docela vydržejí. (Opět vlastní zkušenost)
o 24.02.2012, 12:47 | Luke-Jeep
U me byla volba jasna.... A to titanovky porsche design ;-)
o 24.02.2012, 12:48 | xSam
Co se týče operace očí, tak nevím jak se k tomu postavit. Mám několik kámošů, co to podstoupili a někteří super a jiným to zkurvili:-(
o 24.02.2012, 12:50 | xSam
Jsem si vzpomněl na můj dotaz, na který jsem ještě nenašel odpověď:-)))
[ Link ]
o 24.02.2012, 12:55 | Midi34
no rozpočet mám 4000,- do dvojky obroučky a cca po litru sklo
tohle budou moje 3 tí brýle takže se do toho vejít cenově dá -a to i tak aby to nebyl totální šmejd

jde mi o to že první brýle praskly a záruka nebyla uznaná,z jejich strany dost arogantní jednání a to jsem šel tam kde je chválily (Tyníště nad Orlicí)

v Kostelci jsou dvě optiky , v jedné my prodaly slušné brýle a spokojenost jen jsem je brutálně poškodil -spadnul na ně ocelový profil -zůstaly na židly ,proto abych je při práci nepoškodil :-)

mám ze zaměstnání kartu od společnosti ticket benefits (a tu optika kde bych rád nakoupil,nemá jako partnera)

foto k příspěvku  od Midi34

o 24.02.2012, 13:03 | CRK
tak si kup ty nerozbitný, na ty si klidně můžeš sednout a nic se nestane
o 24.02.2012, 13:06 | CRK
o 24.02.2012, 13:19 | Midi34
dík za tip
tohle byla spíš náhoda , v optice říkala že až na ten hnusnej rejpanec je mám docela dost zachovalý
že to tak nebývá

co hledám je dobrej poměr cena/výkon a to aby uznávaly tu kartu ( mám na ní 2 ku a nevím za co jiného bych ji utratil
o 24.02.2012, 13:29 | mrazik
Ja mel 1,25 dioptrie na dalku a stejne jsem je nosil porad. Pote co se mi rozbili i nahradni a musel jsem tedy koupit dvoje, tak by me to vyslo na nejakych 10 - 15 tisic. Operace me vysla na 30. Uz druhy den jsem ridil a zadne komplikace. Nevim proc se rika, ze operace je pro vetsi dioptrie, ja ji naopak doporucuju i pro mene dioptrii, protoze upravuji jen velice malou vrstvu oka, takze dle meho nehrozi tak velka rizika. Za me rikam super, po 1,5 roce zadne komplikace.
o 24.02.2012, 13:35 | Midi34
operaci zvažuju do budoucna
až budu třeba přes tu jednu -jednu a půl
o 24.02.2012, 13:57 | Mr.Scully
Operace u půl dioptrie je vcelku nesmysl. Normální doktor ji nedoporučí (byl jsem u jednoho z nejlepších - zakladatel centra OFTA).

Jen pro ilustraci: na levé oko jsem krátkozraký cca 1 dioptrie, na pravé oko dalekozraký 0.25 dioptrie. Když se to "sečte", tak vidím naprosto výborně. Navíc ač trávím u počítače i 16 hodin denně, tak zrak se mi postupem času zlepšuje (míval jsem na levém i dvě dioptrie), oka se totiž "srovnávají" proti sobě. Když to bude dál pokračovat, tak bych měl v důchodu být jen lehce krátkozraký, což je ideální :-)
o 25.02.2012, 12:26 | Link
Luke-Jeep: doporučuju Žejdla na Křenové taky sem lítal po celým brně a nakonec sem skončil tam a mám to relativně kousek :)
o 25.02.2012, 12:41 | Jendys
a navíc jsem si včera všim, že ve Vaňkovce je místo tý optiky istyle
o 26.02.2012, 11:29 | sir_richard
Jo ve Vankovce Apia zrusili,ale mas ji i v Olympii,nebo Masarykova a Svobodak
uz nekolik bryly a vzdy perfekt
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3904 sekund.