Navštíveno 1347x

Pokukuju po obmene tel.
Po HD2 to byl nynejsi DHD,co vzit dale?
Zustat u HTC,nebo okusit neco jineho?:-)

23.02.2012, 10:07 |
Tendr [ Link ] ? :) Akorát nevím, kde se to nosí..
HTC bude predstavovat novinky v barcelone cca za tyden takze bych pockal :)

23.02.2012, 10:17 |
nome pokud lopatu tak bych asi bral nejnovejsi nexus, bez serepeticek samsungu ktere jenom zaplacaji a zpomali OS
Záleží kolik máš rozpočet. Já teď mám Evo, ale pokud bych řešil dražší foun, tak asi Galaxy Nexus, Note se mi zdá na normál použití už moc velký, ale jako founotablet no proč ne.

23.02.2012, 10:30 |
jasisoft | Upraveno: 2012-02-23 10:31:08
pouzivam cca 4 mesiace HTC sensation, mam tam custom firmware s androidom 4 a maximalna spokojnost, bez sense existovat neviem a ma to lepsie rozlisenie displaya ako galaxy s2, ktory som nechtiac vo vrecku rozlomil, takze plastak uz nechcem, HTC ma kovovy dekel...aj ked vaha a velkost je uz tiez v triede tehla...
inac ako Downland
najlepsie je asi este chvilu pockat, kym zbehne Barcelona co mas zhruba za tyzden, na SK/CZ trh pride kopec novych telefonov a hlavne aj novych znaciek a starsie modely budu vo vypredaji za podstatne nizsie ceny ako su teraz...

23.02.2012, 17:59 |
CRK Galaxy Nexus
už ho docela dlouho testuju a výdrž taky není špatná

23.02.2012, 18:02 |
CRK

23.02.2012, 22:49 |
CVakk | Upraveno: 2012-02-23 22:50:17
CRK: mezi "Probudit" a "display zapnut" máš celkem rozdíly, zkus si dohledat co ti to probouzí na pozadí a polikviduj to... dostaneš se s výdrží ještě dál :)
edit: nejspíš to máš nějaký aktualizace když máš nonstop wifi ON, takže o tom asi víš :)

23.02.2012, 23:27 |
CRK vím, nedělal sem to na rekord, prostě to takhle vyšlo...
to CRK: taky ho mám v plánu. musí se nechat že máš celkem krásnou výdrž:)

24.02.2012, 00:10 |
CRK urcite doporucuju, jinak vydrz je cca 7-100 hodin, takze rozptyl je obrovskej
az ho budes mit, tak si urcite hned stahni program na ovladani notifikacni diody
jednoznacne nexus...... mame a super telefon, lepsi ted asi sotva sezenes jinak nechapu proc resit vydrz baterky, je to chytrej telefon od toho aby vydrzel pracovni den a kdyz to zvladne tak je dobrej a pres noc to stejne kazdej da nabijet tak je to fuk ;)
baterku neresim.mam ted dve.mam porad online mobilni net,porad se mi stahuji maily a aktualizace.stejne jsem porad v aute a jem na nabijecce :-)
koukam na ten nexus,a jako jedinny z toho co by me zaujalo ma 4 droida...
jen koukam na omezenou interni pamet...toho se bojim...:-(
KaCzaba - 4 droida, ma kopec telefonov, aj posraty sensation a evo3D uz mam droida, aj ked v stadiu Release Candidate, cize predpokladam, ze maximalne 2-4 tyzdne a bude oficko update pre vsetkych...
btw. ICS krasne slape aj na starom desire, podla mna lepsie ako origo GB...
ICS mám taky na starym SGS a maká vpoho ;-) ale na tom nexusu je to krapet jinak pojatý ;-)

24.02.2012, 12:06 |
CRK Vsem Nexusakum doporucuju Light Flow