Navštíveno 1548x

22.02.2012, 14:13 |
EFCA Celkem nutně sháníme do firmy člověka na pozici Logistic Manager do MB.
Nutné (podtrhuji) požadavky:
zkušenosti s logistikou v automotive
znalost SAPu
komunikativní znalost buď aj nebo nj
V případě, že splňujete požadavky a měli byste zájem, pošlete mi pls CV na eva.m(at)gpqm.cz

22.02.2012, 16:55 |
choze Posílal jsem - dorazil ( Josef Vícha) ?
kurna skoda te znalosti jazyka

22.02.2012, 19:24 |
EFCA choze: máš odpověď
Kotass: MB je Mladá Boleslav
all: prosím, hlaste se opravdu jen Vy, kteří máte výše jmenované znalosti
- procesy v automotive průmyslu jsou specifické a jinde se s nimi nesetkáte
- komunikativní znalost jazyka je vyžadována z důvodu každodenní komunikace se zahraničními zákazníky, se školní znalostí jazyka těžko vystačíte
díky za pochopení
EFCA : Což o to, v automotive se už nějakej pátek pohybuju a šprechtit taky zvládám obstojně, jenom to mám do MB z Jihu Moravy krapet dál, než by na denní dojíždění vyhovovalo, čiliže se bohužel výběrovýho řízení nezúčastním ... byť se jednou doufám k nějakému OEM zaměstnavateli dostanu na zkušenou. ;)

23.02.2012, 07:55 |
EFCA Kotass: ok, tak já si Tě škrtám :o)
("...já jsem Vám teda přišel říct, ať se mnou nepočítáte")
:o)))
A neprestehuje se ani za zlaty prase!
Samozrejme asi zalezi, za kolik to v MB je, pokud stejny nebo o par korun vic jako na JM, tak asi nema cenu hrotit a jen kvuli kolonce v CV, v ty nasi maly zemicce, asi k nicemu...
EFCA : Kuju madam. :-*
To už to mám blíž do Nošovic nebo VW v Blavě .. jenomže tam mě zase nechtějí..fix :-P

23.02.2012, 22:49 |
Jozzo Nóóóóóšovííííce :D
Rikal jsem kolegovi, jsme dodavatele do Skodovky a on dela na logistice, tak snad se ozve. Steiner se jmenuje.

24.02.2012, 06:54 |
swep Kotass to neni prekazka ja se z jihu moravy do MB prestehoval, protoze bych jinde v republice praci v oboru nesehnal
viděl bych to jako tapp. českej člověk není moc zvyklej si za prací trochu popojet (kupř já jsem z Č.Bud, ale pracovně jsem se přestěhoval do Phy), nicméně je to o penězích, musí se ten přesun vyplatit.

24.02.2012, 08:42 |
EFCA Kotass: do tendru ve VW jsme byli několikrát přizvaný, ale nakonec jsme to odmítli, protože nejsme v místě schopní zajistit lidi - to je vůbec náš častej problém, sehnat vhodný lidi v tohle odvětví je teda masakr...
Jinak mam dojem, že hledáme ještě někoho na Sev. Moravu, jestli chceš, zjistím podrobnosti.
No ono to asi vyzní blbě, že do MB se mi nechce pže je to daleko a přitom uvažuju o půlroční misi v Číně, kde budeme stavět a rozjíždět novou fabriku. :-) Jinak jsem víceméně s prací co dělám spokojenej, ale je mi jasný, že pokud se budu chtít posunout dál tak se musím rozhoupat.
EFCA : skrzeváj benchmark bys mi mohla jenom tak pro zajímavost něco zjistit, ať mám přehled .. kuju uctivě. ;)