Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nabídka pracovní pozice

o Navštíveno 1548x o
o 22.02.2012, 14:13 | EFCA
Celkem nutně sháníme do firmy člověka na pozici Logistic Manager do MB.

Nutné (podtrhuji) požadavky:
zkušenosti s logistikou v automotive
znalost SAPu
komunikativní znalost buď aj nebo nj

V případě, že splňujete požadavky a měli byste zájem, pošlete mi pls CV na eva.m(at)gpqm.cz

o 22.02.2012, 16:55 | choze
Posílal jsem - dorazil ( Josef Vícha) ?
o 22.02.2012, 17:03 | Luboš1
kurna skoda te znalosti jazyka
o 22.02.2012, 18:54 | Kotass
MB je Mladá Boleslav ?
o 22.02.2012, 18:57 | AllInOne
ne, Mercedes Benz :)
o 22.02.2012, 18:59 | Kotass
Tak na to seru. :D
o 22.02.2012, 19:24 | EFCA
choze: máš odpověď

Kotass: MB je Mladá Boleslav

all: prosím, hlaste se opravdu jen Vy, kteří máte výše jmenované znalosti
- procesy v automotive průmyslu jsou specifické a jinde se s nimi nesetkáte
- komunikativní znalost jazyka je vyžadována z důvodu každodenní komunikace se zahraničními zákazníky, se školní znalostí jazyka těžko vystačíte

díky za pochopení
o 22.02.2012, 23:52 | Kotass
EFCA : Což o to, v automotive se už nějakej pátek pohybuju a šprechtit taky zvládám obstojně, jenom to mám do MB z Jihu Moravy krapet dál, než by na denní dojíždění vyhovovalo, čiliže se bohužel výběrovýho řízení nezúčastním ... byť se jednou doufám k nějakému OEM zaměstnavateli dostanu na zkušenou. ;)
o 23.02.2012, 07:55 | EFCA
Kotass: ok, tak já si Tě škrtám :o)

("...já jsem Vám teda přišel říct, ať se mnou nepočítáte")
o 23.02.2012, 08:11 | tappaja
:o)))
A neprestehuje se ani za zlaty prase!
Samozrejme asi zalezi, za kolik to v MB je, pokud stejny nebo o par korun vic jako na JM, tak asi nema cenu hrotit a jen kvuli kolonce v CV, v ty nasi maly zemicce, asi k nicemu...
o 23.02.2012, 19:48 | Kotass
EFCA : Kuju madam. :-*
To už to mám blíž do Nošovic nebo VW v Blavě .. jenomže tam mě zase nechtějí..fix :-P
o 23.02.2012, 22:49 | Jozzo
Nóóóóóšovííííce :D
o 24.02.2012, 06:50 | Kounect
Rikal jsem kolegovi, jsme dodavatele do Skodovky a on dela na logistice, tak snad se ozve. Steiner se jmenuje.
o 24.02.2012, 06:54 | swep
Kotass to neni prekazka ja se z jihu moravy do MB prestehoval, protoze bych jinde v republice praci v oboru nesehnal
o 24.02.2012, 08:20 | Luke_288
viděl bych to jako tapp. českej člověk není moc zvyklej si za prací trochu popojet (kupř já jsem z Č.Bud, ale pracovně jsem se přestěhoval do Phy), nicméně je to o penězích, musí se ten přesun vyplatit.
o 24.02.2012, 08:42 | EFCA
Kotass: do tendru ve VW jsme byli několikrát přizvaný, ale nakonec jsme to odmítli, protože nejsme v místě schopní zajistit lidi - to je vůbec náš častej problém, sehnat vhodný lidi v tohle odvětví je teda masakr...
Jinak mam dojem, že hledáme ještě někoho na Sev. Moravu, jestli chceš, zjistím podrobnosti.
o 24.02.2012, 20:08 | Kotass
No ono to asi vyzní blbě, že do MB se mi nechce pže je to daleko a přitom uvažuju o půlroční misi v Číně, kde budeme stavět a rozjíždět novou fabriku. :-) Jinak jsem víceméně s prací co dělám spokojenej, ale je mi jasný, že pokud se budu chtít posunout dál tak se musím rozhoupat.
EFCA : skrzeváj benchmark bys mi mohla jenom tak pro zajímavost něco zjistit, ať mám přehled .. kuju uctivě. ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2744 sekund.