Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dodge magnum x Chrysler 300C

o Navštíveno 12955x o
o 22.02.2012, 11:50 | Tweety_xx
Zná někdo tyhle auta? Jak jsou na tom co se týče kvality, spotřeby atd. A jak je to s přestavbou na LPG, je to potom spolehlivé?

o 22.02.2012, 13:28 | tappaja
Nekdo mi rikal, ze Chrysler ma lepsi zpracovani interieru.
o 22.02.2012, 13:35 | Paczqo
Jj v chrysleru je interier podle mě lepší a hezčí kdysi jsem o těchto dvou atech také přemýšlel a dodge se mi sice líbil z venku víc ale vnitřek ma naopak chrysler lepší byt bych tda čekal že tam rozdily nebudou v pdostatě žádné.
o 22.02.2012, 13:37 | Tweety_xx
JJ podle foto a co sem tak zkoumal, je u chrysleru takový evropštější interier. Spíš mi jde ale o praktické věci z provozu. Vím že je tu pár lidí co amerikám rozumí.
o 22.02.2012, 15:25 | Duri
...už nějakej ten pátek špekuluju o 300C ale pořád si to drandím v oktávce :-///
o 22.02.2012, 16:07 | Nismo.Power
stejný auta :)
dodge by měl bejt líp zpracovanej..... chrysler vnitřek o něco horší než VW zpracovánim výjma SRT verze která má lepší....

LPG to má rádo, kvalita tak ideálně HEMI to je sázka na jistotu a malou spotřebu....CDI od MB žere jako HEMI a nejde dát do plynu....
o 22.02.2012, 21:53 | Tweety_xx | Upraveno: 2012-02-22 21:53:49
A jak jsou na tom ceny dílů?
Pokukoval jsem po tom 3.5 litru
o 23.02.2012, 16:47 | Tweety_xx
jo a na kolik tak vyjde přestavba těchle motorů na lpg?
o 25.02.2012, 07:36 | Escudo | Upraveno: 2012-02-25 07:37:01
Tak pozdě ale přece, přestavbu i v renomovanjěší firmě zaplatíš tak kolem 30k a samzřejmě za sekvenci, což už je úplně v pohodě. Ten 3,5l je dobrá volba i když se tady pár lidí, co to auto znaj hlavně z internetu říká, že ne. Výkon je i pro svižnou jízdu dostačující, má to zátah z nízkejch otáček a žere to znatelně míň než HEMI - člověk se nemusí tak hlídat. Ceny dílů jsou takový, jaký si je uděláš, pokud budeš kupovat přes SIMIX a IMPEXTU, případně podobný dovozce, budeš na tom stejně jako u nějakýho němce. Jestlu umíš trochu s internetem, tak bude všechno tak o polovinu levnější. Osobně bych šel do Chryslera, Dodge jsou vpodstatě levnější Chryslery - je to levnější brand tohodle koncernu, něco jako Škodovka a VW třeba, celkově mi přijde Chrysler trošku propracovanější, ale taky jde o to, jakej vzhled sedí tobě, protože jak tady bylo řečeno, jsou to v základu stejný auta.
o 25.02.2012, 07:41 | Escudo
Když budeš vybírat, tak přehlížej drobnější nedostatky podvozku, kosmetiky a spotřebních věcí, to se dá sehnat vždycky. Dávej si spíš pozor na funkčnost všeho elektrickýho a ne úplně běžnýho, protože to se opravuje samozřejmě nejhůř. U nás se blbě hledá člověk, kterej se v tom pak chce šťourat aniž by něco po*ral a nebo vyměnil deset dobrejch věcí, aby zjistil, že to je jedenáctá
o 25.02.2012, 20:09 | Luke-Jeep
Tweety napred si do toho sedni a kus se svez... Nenech se ukolibat venkovnim vzhledem ;-)

Neklesnu na uroven Nisma a nebudu to hanět a pomlouvat, ale já jsem z něj odvařenej fakt nebyl... Měl jsem ho k dispozici cca 6 měsíců

Jako uplně špatný to není, ale žádná bomba taky ne. Nicméně to byl relativně držák... (ale bylo to nový že... A ta komplet záruka se servisem zdarma se vyplatila připlatit) jinak tak jak píše escudo
o 26.02.2012, 20:53 | Tweety_xx
JJ zatím sbírám info, než to začnu na plno řešit. O jednom ale vím, tak určitě využiju možnost se s tím projet. Třeba to bodu jak píšete. Projedu a přejde mě to.
o 27.02.2012, 10:40 | Tweety_xx | Upraveno: 2012-02-27 10:43:02
A na kolik tak vyjde dovoz ze států? Díval jsem se třeba na kalkulačku i impexty a přijde mi to trochu moc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3106 sekund.