Ja litam od lonska a rovnou jsem sel na motor, na volno papiry ani nemam, protoze litat na volno je hodne casove narocny, pokud nemas ve sve blizkosti nejakou dobrou starovacku nebo v tvojem okoli nikdo nevleka, tak se do vzduchu dostanes malokdy. Zatimco na motoru staci pockat na slabsi vitr, slabou termiku a na placku za barakem klidne odstanes a pristanes. Puvodne jsem si chtel taky udelatat papiry i na volno, ale kaslu na to.
Jinak ceny, co Ti tu psali kluci sedi, jako zacatecnikovi bych Ti jednoznacne doporucil novej nebo hodne malo litanej padak, protoze pro tebe bude dulezity jak se chova pri startech a pri rizikovych situacich. S nejakou starou hajtrou by ses akorat natrapil a litani by Ti nedelalo zadnou radost. Je to videt na tomhle videu, kdy zacinal litat na stary hajtre a takhle se trapil na startech, neni to o tom, ze je to spatnej pilot, ale ma strasnej padak a ja osobne bych na tom neletel.
[ Link ] Na druhou stranu tady je uplne zacinajici pilot s novym kridlem a ty starty jdou samy.
[ Link ]