Navštíveno 993x

21.02.2012, 18:36 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-21 18:44:37
ahoj,
vim ze se to tady resilo uz asi tintilionkrat, ale nenasel by se tady nejaky autohificlubák z VDF? potreboval bych poladit nejakej tarif. Koukal jsem na jejich web, a nejak mi to tam neprislo az tak zajimavy na to, ze jsem u nich pomerne dlouho a radne platici :).
Jsem u nich asi 5 let (mozna i vic) a porad s jednim predpotopnim tarifem, a tak nejak si myslim, ze konecne nadesel cas na zmenu :-D
Podrobnejsi info samo rad poskytnu, zadne diskusi se nebranim :-D
Predem diky, kontakt klidne mobil ci email v profilu :)
j
ja jsem tam tesne pod 12let
vzal jsem telefon, vytocil *77 a rekl ze chci novej tarif
jak proste :-D

21.02.2012, 18:51 |
CRK na to sem čekal :)))
dneska mas za 1490,-Kc s DPH neomezene volani, neomezene sms a internet v mobilu
nic lepsiho neni
To jeste plati? Myslim, ze to bylo do konce roku, a ted uz je to zas za trojku...
jo jo, aspon na webu se to tvari jako ze za 3jku.
jako tolik mesicne za mobil asi fakt davat nechci.
Kral007: jo jo, dobra rada nad zlato tywe, dík :-D
Velikonoční akce je až do konce března, podle toho co říkala operátorka
to jsem taky uz nekde zaslechl.
Nicmene, nejak nedokazu poradne vycist, co to ta "velikonocni akce" znamena.. z toho jejich webu bych se pos*al.
Jdu to jeste ceknout :)

21.02.2012, 19:26 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-21 19:27:21
na tom jejich webu o te akci ani h*vno.
nemela to byt nahodou tadle url ?
[ Link ] "stranka nenalezena" ://
dokaze mi nekdo nejak strucne sdelit, o co v te uzasne akci vlastne bezi ? :)

21.02.2012, 20:03 |
CRK jackobo: pravděpodobně někdo od nich na druhý straně telefonu :)

21.02.2012, 21:37 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-21 21:39:37
no tak sem nekde vycetl ze do te slavne akce spadaji ty tarify, co jsou normalne k videni na jejich webu, tzn. ty, ktery me, jak pisu nahore, nejak moc nezaujaly.
Jako opravdu zadny tajny ahc pritel s tarifnimy esy v rukavu jo ? To je teda bída :))) :-D
asi halt zajdu na pobocku, nebo zavolam te pani na telefonu a reknu jim ze kdyz takhle tak na ne kakam a treba z nich neco vypadne.
A nebo me taky poslou do ritě, uvidime :-DD
Mám kámoše co dělá pro Vodafone obchodáka. Není to žádná výhoda ale !
Nemůže dát žádný jiný lepší tarif , než ten , který ti nabídnou v každe authorizoivané prodejně Vodafone.
Jinak si neodpustim :D
[ Link ]
já bych zase potřeboval kontakt na někoho, kdo mi vytýčí vzdušnej paprsek VDF :)
Tak na toto jsem zvědav, jestli není doladěn a ladění bude trvat tak dlouho jako samoobsluha, tak potěš koště :-D
[ Link ]

22.02.2012, 10:29 |
TROY : - ) sponge BOB :)

23.02.2012, 18:13 |
Kmoda | Upraveno: 2012-02-23 18:17:28
Ta velikonoční akce spočívá v tom,že dávají stále dvojnásobek volných minut navíc. Jak jednoduché. Za 362,- Kč např. je normálně 50 minut,50sms a internet v mobilu,do konce března těch minut máš celkem 100. Pokud vybereš tarif se 125 minutama dostaneš zas dvojnásobek,takže 250. Je to tam na jejich webu vidět.
[ Link ]
Je toto možné -
[ Link ] ?
Tak když po roce a něco konečně ta samoobsluha a systém začal fungovat, tak bude nová verze jo? :-D Tak to jsem zvědav, zda se polepšili a bude to šlapat tak jak má hnedka a nebo rychleji než předchozí verze...
kral007 : to same mam za 500 :o)