Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaký snowboard -> posun dále

o Navštíveno 6607x o
o 20.02.2012, 17:08 | nome
potřeboval bych poradit s nákupem nového prkna.
požadavky stabilní (tvrdší ??) delší prkno pro rychlou jízdu na sjezdovce a příležitostný freeride (žádné blbnutí v parku a skoky),
měřím 180cm váha cca 75 Kg a jezdím už cca 10let

tak nějak sem vybral toto

[ Link ]

ale nevím jak jsou na tom s kvalitou, o cenu mi až tak moc nejde

momentálně jezdím na 154cm Rossignol District Special Edition (před nějakou dobou ho dávalo HP jako dárek za větší nákupy) prkno je to dobré ale už mě to docela omezuje

díky za rady

o 20.02.2012, 17:17 | hanx
Jestli jezdíš fakt tak dlouho tak bych si na tvém místě radši připlatil za kvalitnější renomovanou značku. Gravity jsou slušný prkna a věci za slušnou cenu, která je jejich největší výhoda. Třeba Burton, Nitro, Flow, ty jsou technologií a kvalitou mnohem výš.
o 20.02.2012, 17:51 | Luke-Jeep | Upraveno: 2012-02-20 17:57:51
Hanx: nechcu ti uplne kazit radost, ale tyhle znacky se delaji ve stejne tovarne jako gravity (aspon nizsi rady) a to v elanu ve slovinsku...

Nome: jde ciste o to, kolik do toho chces dat penez... V tehle opravdu nizke cenove kategorii je paradoxne gravity nejlepsi volba, protoze jde orave cestou "neznackovosti" tzn neplatis tolik za znacku...

Nicmene s freestylem toho stejne moc na sjezdovce nevymyslis... To je bohuzel lobby prodejcu a vyrobcu ze potlacili prkna s tvrdym vazanim...

Nicmene pokud opravdu chces poradne zajezdit na sjezdovce a chces si nechat mekky boty, tak se jukni na snowboard-crossovy desky. Jsou hodne tvrdy ve zkrutu, a relativne i v ohybu... Z "mekkejch" desek asi nejlepsi volba na carvingovej oblouk... Za rozumny love to dela treba sporten, nebo s troskou snahy Lusti...

Edit: lusti je nenabizi klasicky sakris... Ale dalo by se asi poresit ;-)
o 20.02.2012, 17:57 | LukeFab
sorry,ale u Burtonu fakt platíš jendou tolik za značku,za mě Lib tech,k2,gnu,......
o 20.02.2012, 18:30 | hanx
To, že se dělají ve stejné továrně vůbec, ale vůbec nic neznamená ;-) A i kdyby, je mi to úplně jedno...

u Burtonu se sice platí "za značku" ale to neznamená, že by ty prkna byli stejný jako levnější.

Nechci se s nikym hádat nebo prohlašovat, že Burton je nejlepší, ale nějakej vývoj se prostě odehrává a technologie jdou dopředu. Jasně, na první pohled člověk nic nepozná. Mimochodem měkký vázání automaticky nemusí znamenat, že to je automaticky freestyle prkno.
o 20.02.2012, 18:46 | Luke-Jeep | Upraveno: 2012-02-20 18:49:39
Ok, muzu se rozepsat o kopirovani desek v jedne a te same tovarne, jak vlastne vzniklo gravity atp.... ;-)

Ja taky nerikam, ze je Burton spatnej... Vyssi rady jsou hodne dobry, a treba jejich boty(mekky) jsou jediny v kterejch sem ochotnej jezdit... Jen proste zakladni rada jejich desek i jinych renomovanejch znacek jsou low-endy jako kazdy jiny... Dokonce byvaji neznackovy desky casto ve stejne cene udelany z lepsich materialu atp. ;-) a stejne od nich maji ukradeny know-how, co si budem nalhavat :-D

Freestyle prkno je obecne oznaceni pro mekky prkno s mekkym vazanim, vzal jsem to jednoduseji. Nicmene tyhle dve prkna o kterych se nome bavi jsou v principu opravdu prkna freestylovy... :-))

Díky za osvětlení, ale pár věcí už jsem o těch lopatách slyšel... Jezdímmna desce 20tou sezónu a pod heslem kdo umí, umí - kdo neumí, ten o tom učí (učím instruktory jako lektor snwb) :-D

Takže jak říkáš berme to s humorem, a hlavně sněhu zdar!
o 20.02.2012, 18:56 | hanx
no alespoň, že si rozumíme:-) já už ale šoupu nohama a tenhle topic budu už jen číst :D

jen ještě dodám, že jsem samozřejmě myslel, že když si chce polepšit tak by mohl popřemýšlet už o nějakém kvalitnějším prkně.
o 20.02.2012, 18:57 | tomas.V
je to cca 2roky a staré desky (noname Made in Austria) sem měl už fakt dost když hrany už nešly ani nabrousit a rozhodl sem se pro nové prkno...po 8 letech :-)

Chtěl sem freestyle desku přímo do parku a délku nějak tak do 155cm, ale měl sem kurevskej problém sehnat něco krátkého na mou váhu...měřim 189 a váha cca + - 95kg

Po dlouhém googlování sem narazil na prkno 154cm Sims s karbon/kevlar vrstvou na váhu 100kg +. Na prkno byla udělaná akce ze 14 tis. za 4 tis (totální doprodej modelu)

Proč to vůbec píšu? Ať už máš tu a tu značku tak ty prkna jsou naprosto na stejné úrovni a jedinej rozdíl je cena.

Bejt tebou tak se 100% zamyslim nad délkou a celkovou konstrukcí jak uvedl Luke. Já mám parkovej model 154cm a můžu říct, že v prašanu na pláních nebo v lese sem tak trochu v prd....a pak je to hrozně na fyzičku, když chceš plout prašanem. Na sjezdovce je to z vlastní zkušenosti jedno...uježdenej, zledovatělej, technickej sníh, ale příležitostnej freeride je už na popřemejšlení

o 20.02.2012, 19:10 | nome | Upraveno: 2012-02-20 19:18:52
to luke: doufal sem že se ozveš :-) jak sem psal cenove nejak neresim ale dobre tak limit 10 litru at to neni zadna snobarna ...

myslels neco takoveho ?

[ Link ]

kdyztak pls hod nejke odkazy

jde mi spis o to aby to bylo stabylni pri velke rychlosti, je mi jasne ze ideal by bylo race prkno s tvrdyma botama, casem asi poridim ale zatim chci proste dobre rychle prkno k stavajicim botam a vazku ktere me stali docela dost penez

ten prasan je fakt hodne okrajove a kdyztak stejne budu mit to stare prkno
o 20.02.2012, 19:44 | Ravo | Upraveno: 2012-02-20 19:53:28
úplně rozumím tvému problému...taky jsem kdysi hodně hledal a jak jsem rád, že jsem cca 6 let zpět sehnal Nitro Naturals 78 (délka prkna 178cm ;-). Konstrukce využívá karbon a kevlar (tenkát to byla móda, ale řekl bych že to na pevnosti přidalo), dřevěné jádro je samozřejmost.
Na moji váhu 105kg a výšku 195cm (k tomu odpovídající velikost nohy) tak akorát abych si mohl "zaplavat" v neupraveným sněhu. Na sjezdovce už je to horší, neotočím to na pětníku jako nějácí skokani s pidiprknama, ale zase když zalehnu do hrany, máš vidět jak to dokáže fičet ;-)
Vázko i boty jsou softový, nicméně je to i o postoji atd.

Kámoš hledal něco podobnýho a sehnal myslím Elána (délka byla taky nějákých 172 nebo tak něco). Taky celkem slušný tvrdý prkno, bylo teda ještě rovnější (míň točivý), ale pořád ještě softový vázání a boty šly použít. Párkrát jsme si to prohodili aby jsme si to vyzkoušeli, ale na moje gusto už to bylo moc rovný, musel jsem se s tím víc prát, aby zatočilo - on je ještě větší magor a lítá s tím na moje gusto až moc...já mám v plánu se ještě v pondělí vrátit do práce ;-)
o 20.02.2012, 19:59 | Rajdlos
za me RIDE ;-)

[ Link ]
o 20.02.2012, 20:02 | LukeFab | Upraveno: 2012-02-20 20:04:13
ježiši hlavně ne sporten.nejlepší allmountain prkno je Lib tech skate banana,s tím prkněm můžeš do prašanu,tak i na sjezdovku i do parku.V téhle době už bych jiný prkno jak rocker nekupoval,je to uplně něco jiného. klidně bych šel do tohohle [ Link ]

a stabilní ve velké rychlosti,hmm.jezdil jsem i na tom největším máslu(totálně měkký prkno prototyp od nitra) a i s tím se dá jezdit rychle.ono ve velké rychlosti už to neni jen o měkkosti prkna.
o 20.02.2012, 20:48 | Luke-Jeep
No ono je jet rychle a jet rychle ;-)

Ne ted vazne... Rocker vs. camber je debata na hooodne delsi dobu...

Ne sporten? Na kolika z nich jsi jel? ;-) ne, nebudu rejpat, jde o zabavu a pohodu orece ;-) takze nome... Bavim se o techhle deskach... Zalezi jak moc budou pristupni, ale deska se da opravdu za zajimavy penize naladit primo na tebe... [ Link ]
o 20.02.2012, 20:48 | Luke-Jeep | Upraveno: 2012-02-20 20:51:35
Hooodqně zajímavý desky dělá i další česká firma - Choc... Např: [ Link ]
o 20.02.2012, 20:51 | LukeFab
na sportenu jsem nejel a ani to v planu fakt nemam,staci zkusenosti od kamoša.jen sem rekl svuj nazor,myslim,ze o tom neco vim.
o 20.02.2012, 20:53 | Luke-Jeep | Upraveno: 2012-02-20 20:56:22
Jojo já právě taky, ale já mel tu ćest ;-) jak jsem psal Choc - hooodne zajímavý desky... Sporten? Bejvala to dost hrůza, ale od té doby co dělaj se závodníkama na opravdu vysoké úrovni jsou minimálně ty sbx desky fakt zajímavý... (hlavne ty co si muzes nechat postavit)
o 20.02.2012, 20:57 | LukeFab
a co chcou za to prkno na zakázku?jen ze zvědavosti?
o 20.02.2012, 20:57 | Luke-Jeep
Ad Choc: ti jedou v carbon kevlaru uz hodne dlouho... A u nich stavena deska (s vlastnim designem) od 7 do 11k ;-) a vymyslis si opravdu cokoliv...
o 20.02.2012, 21:21 | Newman
Flow Pow Rock
o 21.02.2012, 04:23 | Fordik
Jj, Choc :o) Mám a spokojenost, i když taky už uvažuju nad novým, kratším.
o 21.02.2012, 07:10 | slama
Já jsem přešel z noname prkna na Frople a rozdíl byl velikej. Takže doporučuji [ Link ] , jsem max spokojenej. Mám toto prkno [ Link ] .
o 21.02.2012, 09:35 | nome
no tak ste mi docela zamotali hlavu, tak asi zkusím napsat na ten choc a nacenit si nějakej ten "custom" akorát vůbec nevím co bych po nich měl chtít :-)
o 21.02.2012, 10:01 | macomb
Jestli nevadí že se přiseru do tématu, přemýšlím o výměně vázání a bot. Mám atyp se zacvakáváním do podrážky boty, bohužel mám trochu vyšší nárt a blbě se mi prokrvují prsty na nohách(mám je hned zmrzlé a při delší nečinnosti mi brní noha)Chtěl bych zkusit nějaké kvalitnější boty, pohodlnější a s lepší tepelnou izolací. Jaký model by jste mi podle zkušeností doporučili?(je mi jasné že hlavní roli pak bude hrát jak mi která bota sedne, ale aspoň abych věděl kterým směrem se kouknout). Díky
o 21.02.2012, 10:08 | macomb
Například tady [ Link ]
v popisku je uvedena u konstrukce boty podpora krevního oběhu, jak to je u jiných značek? Díky
o 21.02.2012, 10:29 | Ravo
to Macomb: když si to čtu, tak to spíš vypadá na zbožné přání marketingového oddělení než realitu - alespoň na mě ten text (rozuměj hromada marketingových žvástů) tak působí.
Možná to real je, ale pak ten kdo psal ten text to dokonale pohřbil :)
o 21.02.2012, 10:32 | Luke-Jeep
Nome: pro zacatek jim posli vejsku, vahu, zkusenosti jaky mas a co od orkna chces...

Macomb: pri tomle problemu bych se koukl po nejakych bobach s utahovanim koleckem (ne tkanickama) a treba flow vazani - neutahujes to pak tolik pres nart... Opet je to hlavne o penezich ;-)
o 21.02.2012, 10:36 | muSlim
A čo Nidecker? Prkniť som prknil len párkrát, rád by som sa tomu neskôr venoval aktívne, ale mám zažité od známych a kamarátov že to boli (bývali?) jedny z lepších až najlepších prkien... zmenilo sa niečo? :-)
o 21.02.2012, 10:38 | Newman
jako bez Flow vazani a bot s boa si uz nedokazu predstavit nic.

Cas straveny s nejakym "racnovanim" a snerovani vyuziju radeji jinak.

ale to jsme odbocili.

o 21.02.2012, 10:50 | macomb
Ravo: Tak to najdeš u každýho produktu spustu marketingových žvástů, proto se ptám tady nakolik je to v realitě funkční ;)

Luke: ok, mrknu. O těch penězích je to jasné, ale potřebuju najít nějaký rozumný kompromis. Při mém využití jednou dvakrát za sezónu bych 10kkč za boty s vázáním asi nevyhodil, ikdyž vím, že by to rozhodně nebyly vyhozené peníze ;) Rád investuju do kvality a funkčnosti, ale má to i své hranice :)
o 21.02.2012, 10:52 | nome | Upraveno: 2012-02-21 10:54:15
to macomb: tak tak boty flow s "boa" kolečkem, není problém během pár sekund povolit a zase dotáhnout. úžasně pohodlné a přitom pevné.

mám něco takového asi 3 sezonu a max spokojenost.
Jiné bych nechtěl. Používám s klasickým vázáním, zaklapávačkám nějak nevěřím :-)

[ Link ]

o 21.02.2012, 10:56 | LukeFab | Upraveno: 2012-02-21 10:58:09
macomb: potřebuješ něco s BOA něco jako tohle [ Link ] nebo [ Link ] ,ale musí to být dvouzonový- dvě kolečka na jedné botě

já mám boty od DC s boa asi 4 roky už a maximálně spokojenost,žádný tkaničky se ti neřazezávají do ruk,jen si dotáhneš kolečkem a je to,povolíš tak,že to klečko povytáhneš.Ještě mi ten drátek ani nepraskl,což jsem se obával.
o 21.02.2012, 10:57 | macomb
Nome: Díky a když už jsi to tady nakousl, jaké jsou všeobecné zkušenosti klasika verzus kalapávačky? Jak jsem psal, ani s jedním nemám žádné zkušenosti. :)
o 21.02.2012, 10:59 | macomb
LukeFab: Díky, prostuduju ;)
o 21.02.2012, 11:03 | LukeFab | Upraveno: 2012-02-21 11:05:18
zaklapávačky?hmm dostane si do toho systemu snih a nezapneš,kup klasiku,nebo pokud seš línej,tak flow,ale flow jsou o něco těžší vázka.navíc u zaklapávaček nemáš oporu o to vázko,to je podle mě nejhorší věc co existuje.
o 21.02.2012, 11:05 | Fordik
Já si pořídil tyhle [ Link ] ba velká spokojenost.
naprosto souhlasím s Newmanem :o) Jen to vázko musím ještě dokoupit, ale co sem to zkoušel, tak jak to máš, nic jiného už chtít nebudeš.
o 21.02.2012, 12:00 | nome | Upraveno: 2012-02-21 12:02:09
Macomb: No zkoušel sem samo flow vázání a pár známejch je má ale prostě sem tam necítil tu 100% pevnost a oporu. Tak sem šel nakonec do klasiky. Jezdím hlavně rychlé sjezdy takže sem neryskoval, že mi to někde povolí.

mám tohle a spokojenost,nstavíš jak potřebuješ a frčíš, pevné pohodlné, nezamrzá. Akorát je trošku těžší což mi ale nevadí vzhledme k využití

[ Link ]
o 21.02.2012, 13:48 | Luke-Jeep
S nášlapným vazkem (u mekkejch bot) je problém, že musíš všechny podpory a opory mit primo na bote... Tzn. Boty neohrabany atp... Na to se vykasli...

Tvoje vazko ujde, boty taky, tak sup do poradne desky ;-)
o 21.02.2012, 15:40 | hanx
Nome: u flow vázání je totiž opravdu hodně důležitý nastavení předku i zadku. Jakmile najdeš ten "sweetspot" pro svojí botu a nohu tak je pevnost a opora pocitově snad i lepší než u klasických vázek. Já jsem na flow jezdil, mě osobně tohle naladění trvalo asi den dva na sjezdovce, někdy to bylo moc volný, někdy se do toho zase špatně lezlo, ale jak říkám, potom jsem našel to správný nastavení a vše super. Pevnost akorát, bota sedí ve vázku jak přibitá a navíc se do toho nádherně leze.

To je asi ta nevýhoda toho vázka, vlezeš do toho, narychlo to utáhneš, neni to ideální a tu nohu tam máš volně. Pak máš blbej pocit a bojíš se, že je to mocvolný. Jo a taky mi chvilku trvalo najít ten správnej "grif" na lezení do toho vázka.
o 21.02.2012, 16:44 | Luke-Jeep
Muslim: nidecker je na to stejne jako vsichni ostatni... Zalezi na tom jaka je to řada u dane znacky... Obecne spatni nejsou
o 21.02.2012, 16:55 | muSlim
2 L-J: dík :-)
o 20.08.2012, 20:26 | fredh
trošku to tady oživím, jelikož se blíží sezona.

Jaký kdo jezdíte boty na freeridu? Chci teď kupovat nový, protože bláta který sem měl 3 roky už jsou kaput.

U zezuly jsem měl na nohách tyhle [ Link ]

a nebyla to špatná bota. Ale pořád byla docela měkká, ikdyž boa utahování je super.

Pak jsem měl na noze tohle [ Link ]

a to je jiná liga, perfektně tvrdá bota, noha se v tom ani nehnula a přitom docela lehká bota.

Existuje ještě něco podobně tvrdýho? Kromě teda těch s přeskama?
o 21.08.2012, 09:18 | nome
no podle mě nic moc lepšího asi nevymyslíš,
to lanko prostě tu nohu drží líp jak tkaničky a tvrdost boty je rozdíl řada od řady.

někde jsem viděl měké boty s přezkama ale netuším co to bylo zač. Každopádně těmahle botama chybu neuděláš a teprve na svahupoznáš rozdíl. Tak ysme čuměl když sem je měl poprvé jakej je to rozdíl.

ale to je tak ze vším
o 22.08.2012, 10:44 | Luke-Jeep
V podobne tvrdosti jako tyhle flowčka byly ještě Burtony s boa... Teď z hlavy nevím řadu... Tam mě tvrdost hooodně překvapila :-) ale jinak jako nome...
o 13.01.2013, 23:01 | nome | Upraveno: 2013-01-13 23:04:30
tak rok se rokem sesel a tady jsou dojmy s nove fosny

nakonec po velkem hloubani sem se rozhodl dle Lukovi rady pro firmu Choc.
pristup super poradili, doporucili a dovezli az dom :D

za cenu kde normalme koupite v obchode stredni tridu mam naprosto top material s vlastni grafikou a naladenim na muj styl jizdy a postavu...

prkno neskutecne drzi na zmrzlem i hrbolatem povrchu. Cekal sem rozdil ale takovejhle ne :)
takze kdo to skutecne mysli s prknem vazne tak muzu maximalne doporucit

o 14.01.2013, 11:36 | Luke-Jeep
Jsem rád že moje rady pomohly ;-)
o 14.01.2013, 17:40 | ricardo | Upraveno: 2013-01-14 17:42:38
Ja mam "LAMAR" je to nejlepsi co jsem jestil a jestim uz 24 let Snowboard... od zacatek toho trendu...mel jsem hodne znacky!

[ Link ]

muzete i koupit starsi LAMAR second hand jsou proste vsichni dobry!

a jinak je to jedno kdo umi ten umi na vsech prkna jestit... akorat je to vice fun jestli mas dobry Snowboards..
o 09.02.2014, 10:28 | fredh
zase to oživím, nakonec jsem teda ty flow boty koupil [ Link ]

a po dvou sezonách maximální spokojenost.

Potřeboval bych poradit s oblečením, co kdo používáte? Hlavně bundu a rukavice. Rukavice mám po cca hodině dvou mokrý, včetně vnitní vložky. Sem tam hrábnu do sněhu v oblouku, nějakej pád, prkno od sněhu v ruce atd. Docela mě to štve, protože prsty mrznou a není pohodlí.

Mám +- tyhle, jen asi starší model [ Link ]

A u bundy mám docela problém s profukováním. Nosím termo, když je moc zima tak i tenčí rolák na termu, dál na to nějakou mikinu/svetr a pak bunda. Sjedu kopec spotím se (potím se trochu víc než normální lidi) a pak na lanovce mi je dost zima, jak fouká trochu vítr. Chtěl bych vědět vaše zkušenosti s nějakým oblečením co fakt funguje a ne že dám za bundu 5K a je k ho*nu akorát že na sobě má Burton.

Díky za nějaký rady.
o 09.02.2014, 10:41 | Dudelina
Určitě Goretex, ale je divný, že pokud ty tvoje mají 30000mm a jsou mokrý...takový sloupec má i Goretex a nevím, že by něco mělo víc.
o 09.02.2014, 10:43 | muSlim
2 fredh: síce trochu iné určenie, ale veľmi príjemne a opakovane ma prekvapujú vlastnosťami rukavice od firmy MATT, mrkni na nich. Robia aj schválne ski/board série, veľmi dobré vlastnosti. Svoje klasické prsťáky používam v teréne, kde dostávajú občas teda kruto zabrať a zatiaľ na ne nemôžem povedať krivé slovo :-)
o 09.02.2014, 10:47 | fredh | Upraveno: 2014-02-09 10:49:49
Dudelina: nevím jestli mám ty samý. 30000 na nich nikde napsaný není a přesnej typ sem na netu nenašel, materiálový složení je podle cedulky stejný. Ale prostě to provlhne docela dost rychle. Jde to od špiček prstů přes dlaně.

muslim: zkusím na to mrknout. Nějakej vyzkoušenej model? dik
o 09.02.2014, 11:29 | hanx
K těm rukavicím a obecně k vodnímu sloupci.

Vodní sloupec nad 15 000 mm znamená, že při běžných podmínkách ten materiál v podstatě vydrží hodně častý máchání ve sněhu. Vše co je nad, je v podstatě zbytečné. Každopádně je to hlavně o tom, že neznalí podle toho vybírají a podvědomě upřednostní 30000mm nad 20000mm, přitom ty s nižším číslem mohou být mnohem lepší.

Důvod, proč jsou tvoje Goretexy mokrý, je pot z rukou a nedostatečný odvod pryč. Vyber si méně zateplené rukavice, které jsou více prodyšné.
o 09.02.2014, 11:53 | hanx
Jo a ještě přidám k rukavicím jednu věc na kterou jsem zapomněl. Když jsem se učil na snb, měl jsem výborné Rip curl rukavice, u kterých ale nevydržely švy. Prostě od nošení prkna v ruce atd. se nějaké švy prošoupaly a tudy potom dovnitř vnikala vlhkost.

To mě napadlo na základě toho, že u tebe to jde od špiček prstů.
o 09.02.2014, 11:54 | Luke-Jeep
S rukavicema je to složitý - já jsem hodně dlouho tápal a nakonec zakotvil u Ziemer rukavic... Bohužel se už klasicky v ČR sehnat nedají... Jejich matroš mi vyhovuje - ani v deští nemám mokrý ruce ;-)

Bunda + gatě... Dlooooouho jsem procházel různejma bundama a vším možný v cenách od pár stovek do cca 25.000,-

nakonec jsem zakotvil u značky MILL - česká značka, používají matroš Gelanots sloupce z hlavy nevím ale je to jedno... Neprofoukne, ani po půldenním sezení na zadku seš v suchu...

Samozřejmostí jsou lepený švy nepromokavý zipy atp... Cenovky rozumný, zajímavý slevy na loňsk´y modely... Mám už postupně asi 3tí nebo 4tou bundu od nich a vzhledem k tomu, že su na horách v zimě furt, opravdu pořádné vozkoušeno...
o 09.02.2014, 12:12 | hanx
Jinak kdyby někoho zajímala TOP norská značka Bergans a jejich luxusní bundy a kalhoty s membránou Dermizax nebo Element Active, napište na mail pro víc info. V současné době bych uměl hodně slušnou cenovku. Případně norské termoprádlo Devold, taky topka a pár lidí z fora už to ode mě má :-)
o 09.02.2014, 17:41 | fredh
Luke- můžeš prosím hodit nějakej hrubej termín kdy se pohybujou nějaký akce na loňský modely. Chtěl jsem nakupovat po zimě na další sezónu a v průběhu roku. Protože mě ještě čeká vázání a kvůli nedostatku sněhu jsem odrovnal i prkno, takže i prkno. Tak nechci naráz vylejt 20000kč.

Hanx: Ozvu se na mail
o 09.02.2014, 18:32 | Rajdlos
Díky za oživení, Taky potřebuju nové hadry :) super tipy.
o 09.02.2014, 18:36 | Rajdlos
Nemá někdo tip na paterak, který fakt funguje? Pripadne co ještě zvolit při skakani.
o 09.02.2014, 19:36 | muSlim
2 fredh: ja mám outdoorové kvôli práci, tuším Everypath sa to volá. Kolega si odni ch ale kúpil aj na prkno priamo a nevie si ich vynachváliť. Spýtam sa ktorý model to má prípadne.

2 hanx: Devolda máš nejak podrobnejšie? Budem zháňat niečo na mtb a to čo mám je celkom sračka (Klimatex) :-)
o 09.02.2014, 19:58 | hanx
muSlim: Seženu cokoliv od Devoldu :-) Do mailu se zeptej na cokoliv co tě zajímá. Dělám u výhradního dovozce pro ČR a SR.
o 09.02.2014, 20:20 | muSlim
2 hanx: danke, mrknem na niečo a ozvem sa ;-)
o 09.02.2014, 20:56 | Luke-Jeep
Fredh: sleduj stránky mill.cz ;-) slevovky mívají průběžně ;-)
o 10.02.2014, 08:19 | fredh
Jo, uz sem to tam nasel. Diky.
o 13.02.2014, 10:03 | hanx
fredh, muSlim: pánové, jestli něco chcete, teď je nejlepší doba, protože teď do pátku mám mnohem volnější ruku s cenovkama než po zbytek roku :-)
o 13.02.2014, 11:34 | fredh
U me je to spis vyhled na pristi zimu. Planoval jsem to resit nekdy v lete. Muzes aspon nastinit cenovky za bundy na snowboard, velikost xl/l. V materialovym slozeni a technologii se nevyznam. Spis se spolehnu na doporuceni. A nechci bundu, ktera bude tesna. Spis volnejsi strih kvuli pohybu na prkne. Nebo co bys potreboval jeste doplnit?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3621 sekund.