Navštíveno 1170x

muze mi pls nekdo vysvetlit, jak to funguje v tesla arene, (nikdy jsem na krytym koncerte nebyl, jen venkovni akce) koukam na to schema haly, chci si koupit listky, ale mate me ten obrazek, chapu to tak, ze se stoji v cervenym kruhu pod podiem - nejdrazsi vstup, pak chapu VIP zonu naproti, ale co nechapu to zluty vsude okolo ;-) mozna blbej dotaz, to se proste stoji vsude v tom zlutym okolo, nejen na plose dole, ale i na tech rekneme ochozech, je to tak? a kdyz si koupim listek na to zluty, tak pak proste budu stat kdekoli kam se proste dostanu v ty tlacenici po otevreni haly, at uz na ochoz nebo na plochu je to tak??

20.02.2012, 16:03 |
Sau Možná sem dat přímo obrázek té dané akce, može to byt pokaždé jinak :)
ty zluty mista za podiem ty budou uplne nejlepsi asi ;-)

20.02.2012, 16:14 |
Sau Jo, skoro vše je za 795 (hnědá), přímo pod podiem za 1 100 a uplně dole VIP za 1 600 kč.
Když si kůpíš ten za 795, tak si budeš moct vybrat jestli si pujdeš stůpnůt dole na plochu (kam až sa procpeš bude na tobě) a nebo si budeš moct jít sednůt, v podstatě kamkoliv (krom VIP sekce). Tak to chápu teda aspoň já :)
super, ja sem si to tak nejak myslel, ale rikal jsem si ze ty sedici na ochozech by meli byt zvyhodneni, kdyz sedej, a dole se bude stat, ale zase dole bude lepsi zvuk mozna ;-) tak sem si prave nebyl jistej jak to jako ze ma presne byt ;-)
Jo, je to tak, v Tesla aréně je obvykle vstupný na koncerty na všechny místa stejný. Jinak je to teda dost hrozná díra. Neodvážil jsem se tam jít ani vychcat :-)
:-D njn, tak neni kazdej den posviceni ;-) kdyz se jinde nehraje tak co mam delat ;-)
jen bych dodal, známej byl na RAMSTAINech v praze a byl pod střechou, říkal že by tam nikdy nšel, protože všechny zvuky se mu odráželi odshora střechy a vůbec z toho nic neměl.
z cehoz vypliva ze listek do toho hnedyho bude stacit ;-) ono ani ta kapela uz neni par let co byvala takze to bude tim padem jeden velkej pruser ;-) parada, to mam fakt radost ;-)

20.02.2012, 17:20 |
clown zalezi kdo to bude zvucit :)
kdysi jsem tam byl na Kabatu .. a fakt naposled.
Dokud to tam zvuci Cimfe o nicem :)
takze nejlepe .. dopredu na plac, pred zvukare :)