Navštíveno 1070x

poridil sem tady ma foru e52 nokii a chcu se zeptat majitelu, taky mate takovej spatnej prijem signalu? na mistech kde ostatni maj signal, ja vetsinou nic, dost casto nemam zadnej, tak dostavam furt zjebano ze sem nedostupnej.. tak jen jestli to je normalni nebo mam zkusit donyst na reklamaci do autorizaku.. t-mobile.. diky
Mam ji půl roku a signalem nemam problem, odnes bych to do autorizovanýho servisu ale neresil prez t mobile budes cekat mesic. V nokia servisu se tak tejden 14 dní
bohužel nemoc E52 :o( ímrvére problém s příjmem hovorů a výpadky signálu, jestli jí máš v záruce tak reklamuj, mění to kus za kus (aspoň taková je moje zkušenost se služebním telefonem)
tak to ste me nepotesili, takze reklamace bohuzel bude asi nutna no :-/
Zlatá bytelná "51". Tahle modernizovaná hračka už je jen na ozdobu, spolehlivost a jistota nikde....
e51 sem mel cca 2 roky a do dneska lituju, ze sem vymenil... ale ta e52 je taky super, jen ze vsech stran jde slyset poruchovost.. takze kdyz ten mobil je koupenej u t-mobilu, tak ho muzu zanyst bud na znackovou prodejnu t-mobile nebo i do servisniho strediska Nokia?
nevim jestli jako firma máme výhodu oproti běžným zákazníkům, ale reklamace u TM nebyla delší než 10dní ...
bohužel nemoc E52, recenze na špatný signál jdou napříč uživateli.
Uvažoval jsem o ní jako o nástupci E50 a E51 a každý nadává na signál, což byl dobrý argument k tomu se na to vysrat.

21.02.2012, 07:50 |
hanzz jj, reklamoval jsem svoji E52 se stejným problémem na podzim. Respektive jsem s ní měl ještě asi pět dalších problémů :) Telefon mi opravili a hlavně mi doporučili, abych nepoužíval 3G síť, protože u nás jsme někde na hranici pokrytí a tak máme problémy s příjmem signálu.
vondto: můžeš a doporučuju jít přímo do nokie
třeba, ale dával jsem to do MobilAsku a nikdy nebyl problém
najdi si servis, nebo v tej nokii te reknou kde te zaservisujou