Navštíveno 5510x

Jde nějak ve Wordu upravit nastavení stránky, textu, aby když mám souvislý text, dám stránku na šířku a na 2 sloupce, aby to samo nějak (netuším jak) přeházelo stránky ve sloupcích tak, aby když to vytisknu a přeložím - z A4 na šířku udělám A5 knihu, aby se to dalo uprostřed sešít a bylo to jako kniha, takže str. 1, str. 2, str. 3 atd.? Tohle asi nejde, co?

18.02.2012, 11:23 |
AR tak to řeš až u tisku. Tam se to nastavuje jak to tisknout
to je ale když máš 1 sloupec na stránce a pak to sešíváš k sobě ne, tak ti to jen řadí jako knihu, ale ne u 2 sloupců, viz. obrázek...

18.02.2012, 11:52 |
AR no hele ted nevim, uz sem to hodne dlouho neresil ale kdysi sem mel do wordu nejaky plugin, resp aplikacku na rizeni tisku a tam se dalo hodne veci nastavit jak to melo jit do tiskarny.
ok, zkusím tedy něco najít, tiskárnu na oboustranný autom. tisk mám, ale jak to udělat, aby to vytisklo takto, to v základu Wordu není a dělat to ručně, dejme tomu jde tak u 10 stránek, ale u více stránek pakárna :-(
Díky za radu, jdu hledat :-)
Vytisknout do PDF a na papir z Adobe Readeru kterej to umí...

18.02.2012, 12:21 |
Mikoň Myslím, že to ale umějí jen novější Off.
[ Link ]

18.02.2012, 12:46 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-02-18 12:51:18
Mikoň: už tam hledám, ale ne a ne to přesně dát, to co jsi našel je pro: Platí pro: Microsoft Office Word 2003, já mám 2007, a v jejich nápovědě k tomu se nějak moc nevyznám :-(
[ Link ] Navíc ještě to zkombinovat s oboustranným automatickým tiskem v tiskárně, to je něco na palici...
Tak to fakt nedávám :-( V 2003 jsem to uměl, ale tady se v tom vyznat fakt ne a ne :-(

18.02.2012, 13:02 |
Mikoň nastavení bude stejný, jen to bude pod tlačítkem a ne v menu. Otázka je, jak ten oboustranný tisk, jestli to nějak udělá
zkouším Brožuru, zkouším zrcadlený tisk, nastavení různé, na výšku, šířku, 2 stránky na jednu, oboustranný tisk překlápění vodorovně, svisle a ani jsem se k výsledku nepřiblížil, už jsem z toho na větvi :-(
tak pořešeno, bohužel ne ve Wordu, ten ať se jde zahrabat pod kytky!, ale převedeno do PDF a tam dát Tisk brožury, Automaticky otáčet a je to! Jak jednoduše to jde a ne tak nemožně nebo složitě ve wordu