Navštíveno 1797x

Co jee, to je sen kazdyho kotlikare, s podpisem Honzy Nedveda je to za dvojnasobek! :o))
njn, kazdemu podle jeho gusta :-)
Sorry,ale mě se to jako nápad někam do hospůdky čí na chalupu líbí...
I mě to příjde nápadité a zajímavé... osobně bych si to kliďánko na chatu koupil! (tedy kdybych na kytaru hrál a měl jsem nějakou chatu) :o)

18.02.2012, 10:47 |
gizmi s trochou predstavivosti v tech kulatych drivkach a velkem klacku vidim i neco jineho :D ja bych to nedy nechtel - jsem spis "nerezovej" typ nez "drevar"...ale na druhou stranu - proc ne - jen tedy zpracovani bych volil jine
No jo, jenze nerezem nezatopis... :o))
jako Akordýsek a Thullo, do stylového interiéru paráda, práci to taky nějakou dalo a 950 není zas tolik...

18.02.2012, 11:35 |
m giuseppe: co konkrétně tě na tom prosím pobavilo? možná to jenom nevidím

18.02.2012, 11:39 |
choze Tohle vymyslet je umění, clovek musi mit predstavivost.
Do patricneho interieru je to super.
přijde mi vtipný najít za barákem pár kusů dřeva,říznout,spíchnout,nalakovat a dát to na bazoš za litr:-) připomíná mne to akce na Aukru na krajíc chleba namazaný máslem:-D nenapadlo mne, že by se to mohlo kotlíkářům líbít, ikdyž pravý kotlíkář by si tuhle podle mne příšeru spíchnul sám:-)
mne se to taky docela libi :-)
vtipne a napadite
Kýč jak prdel... :oDD ale v patřičně nevkusném interiéru to bude koolna! Jsou ještě v kurzu vůbec lakovaný samorosty? :o) ...pamatuju toho už celkem dost
To muselo dát práce ... přitom taková blbost :D
Když jsme u těch inzerátů..tenhle taky pobavil.. :oD pěkně entelekentní..takhle to dopadá,když reklamu dneska dělá kdejaký motokolo oblastního významu a ještě si to po sobě nezkontroluje(nebo ještě hůř-netuší,jak se to píše)a s klidem takovej paskvil pustí ven. :oD

23.02.2012, 12:24 |
Tomas | Upraveno: 2012-02-23 12:25:45
Mna dnes pobavilo toto, sice to nema s inzerciou nic spolocne, ale nechcel som zakladat novy prispevok:
[ Link ] -
FB nepouzivam, ale kto ma moze hlasovat :-))