Navštíveno 2326x

tak nějak jsem to asi půl hoďky prolézal, ale asi jsem nenatrefil na žádné auto za 1/2, našel někdo nějaké? Mohl by sem hodit link, ať vím, jak to vypadá to znění za 1/2. Díky
[ Link ]
Musis se ptat pani Karin Plincnerove nebo pro více informací volejte zdarma 800 555 555
:-)))
Jen v Auto ESA si tak pořídíte na výhodný úvěr auto za půl ceny!
RPSN je 22,07%. Roční úrok je 20,10% p.a.
Například Ford Focus 1.6 TDCi, rok výroby 2005, Původní cena 124 900 Kč, nyní jen za 62 450 Kč!
AKONTACE RPSN Měsíční splátka
20% 12 490 Kč 22,07% 2 112 Kč
* Délka smlouvy 36 měsíců
Příklad podmínek úvěru Auto ESA na vzorové vozidlo při úhradě části kupní ceny ve výši
12 490 Kč. RPSN je 22,07%. Roční úrok je 20,10% p.a. Celková výše spotřebitelského úvěru je 56 755 Kč, pravidelná měsíční splátka 2 112 Kč, celková splatná částka je 88 522 Kč

18.02.2012, 01:36 |
hanx | Upraveno: 2012-02-18 01:36:38
Takže sleva nakonec něco málo přes 20k... Něco jako když jsem včera nakupoval ve zlatnictví při akci celý únor sleva 20% na vše :-)))
EDIT: jen s tím rozdílem, že 50% zní líp než 20%
jj hustý volavky :)
ale lidí co na to skočí to je sranda největší :)
jinak tohle RPSN neni ani zdaleka to nejhorší co ESA nebízí.... neni problém tam přeplatit auto 2x :)

18.02.2012, 10:58 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-02-18 11:00:51
tappaja: tam je právě otazník, zda je tohle auto za 1/2, což jsem tam právě jako nenašel, že by tam bylo, co jsem různě koukal po autech, vždy jen cena + zvýhodněná třeba o 15-20%, takže právě jsem chtěl jen vidět, jak vypadá inz. s tou poloviční cenou, jestli to tam je přímo napsané, alespoň tak jsem to pochopil, že by tam ta plná cena měla být přeškrtnutá a napsaná ta 1/2
kral007: z toho příkladu to je ale furt "jen" 22,07% ze 49.960,- než když by to bylo po zaplacení akontace 20% z těch původních 124.900,-, tedy z 99.920,-, což je jestli nejsem úplně blbej, docela velký rozdíl, nebo ne?
N.P: GE Money Auto dělá např. RPSN, sice i s pojištěním a pov. ručením, ale 70%, ale nejedná se o lichvu...
hanx: U toho příkladu, pokud to není nadhodnoceno na začátku, tak vidím např. úsporu? kolem 40.000,-??? což u benzínového auta může dělat v pohodě ušetření na zástavbu LPG a ještě ti zbude 15-20 tis.
Berete to hnedka jako shit, berte, mě šlo o to, vidět jak vypadá ten inzerát s 1/2 cenou.

18.02.2012, 11:03 |
mourl V inzerátu to vidět myslím není.Byl jsem se tam kouknout na jedno auto fyzicky a zrovna bylo za "půlku" i když na netu o tom nebyla žádná zmýlka.Ovšem za tu půlku si to musíš vzít na úvěr,takže tam celkem dost přeplatíš,takže se to už tolik nevyplatí :(
mourl: njn, asi neumím počítat..... :-( viz. výše co jsem psal...
Takže web na nic, to aby tam člověk jen osobně, hmmm, dělají to chytře, nebudeš tam přeci jezdit stále, abys konečně natrefil na auto, které je za 1/2 a které chceš, max. vezmeš to, které zrovna je...

18.02.2012, 11:12 |
DaveF přijde mi to jako celkem zajímavá nabídka, pokud ten Focus z příkladu má opravdu reálnou cenu 124900 a nejsou tam ještě nějaké velké poplatky za uzavření smlouvy apod.
samozřejmě, že to není sleva 50%
V dnešní době spousta prodejců udává nějakou super cenu, která ale neplatí pro platbu v hotovosti, jen pro úvěry
Takže jsem tam volal, vozidla takto jsou označena jen na bazaru, denně označí ráno 20 aut, jakmile se třeba nějaké prodá, ihned označí další, takže tam mají vždy označeno 20 aut, nejvíce střední třídu, co říkala, aby si člověk jako vybral, na webu neaktualizují, že by to nestíhali - ha ha ha, zas tak rychle ty auta neprodávají :-)
Takže vyřešeno :-)
lichva tu bejvala uzákoněná nad 20%..... od tý doby co prošlo v čr zrušnení tohohle zákona tak je celá republika zadlužená a v esa prodávaj auto za 200 který po "finančnim produktu" výjde za 400....

18.02.2012, 11:30 |
hanx taky musí bejt každýmu jasný, že tou slevou označujou špatně prodejný auta nebo jejich skladový ležáky. Auto, který se prodává dobře nebo nemá žádný mouchy tu slevu nikdy nedostane.
High: ano, ale to pouze s tim ze auto vezmes na splatky na tri roky, jak uz to bude na 4 nebo na 5 tak to je jeste drazsi nez pred slevou.
jasné, tohle vše chápu, když už si někdo něco bere na splátky, tak 2-3 roky je tak nějak ideálnější doba, když už, pokud to není něco za 10.000,- že....
Dobrý, už to neřešte, už jsem to pořešil ;-)
dneska se auta moc neprodavaj tak to dohani leasingem aby to vypadalo levne
To je jako ta nabidna na novy Aygo za 100tis. ale musis si to vzit na uver, takze nakonec misto 200tis. hotove zaplatis asi 250tis :-D Ale hlavne ze meli obrovsky billboardy Aygo za 100tis. :D :D

19.02.2012, 00:39 |
Alííí Neznam aktualni podminky, ale my jsme dost casto (kdyz jsem jeste byl v bazaru) projeli trenky na leasingu. Auto za 120, sleva na 100 s tim, ze to vezme na splatky = provize z leasingu 20. ==> Dostanu svych 120. ====== Jenze panacek vzal leasing na 100, a do tydne ho na centrale leasingovky doplatil bez navyseni, tudiz mel auto za 100 (s trochou behani), misto za 120. (je to priklad)
Premyslim, jestli to dnes porad takhle jde ojebat, ze bych to zkusil...

19.02.2012, 08:01 |
Sau Tak pokud u těch splátek byla možnost splatit vše bez navýšení, proč by to měla byt z jeho strany nejaká ojebávka, prostě využil svojeho práva a byla vaša blbost neco takového nabízat, pokud ste z toho měli nejaká vyplívající rizika... Pujde to tak určitě aj dnes, pokud nejaká společnost bude toto nabízat, proč by nešlo...
Jinak k tomu Aygu za těch 100 tisíc, nebyla to v reálu půlka ceny ? A druhá zaplatit nejak za rok apd. ?