Navštíveno 1038x

Nevite jestli nekdo dela nejaky hub vestaveny do zdi na rozboceni datovyho kabelu pro net a taky jak rozbocit koax s klasicky UPC zasuvky do trech dalsich pokoju?
Diky

17.02.2012, 21:41 |
DITR tyhle vci dělám ale s tímto sem se ještě nikdy nesetkal
Takze net asi pres klasickej hub napojeny trvale na 220V a koax pres splitr? Na netu jsem googlil, ale nic kloudnyho jsem nenasel.
jinak fuj hrubka s/z :)

17.02.2012, 22:46 |
Tomas UPC koax. som normalne roztahal cez rozbocovacky a prechodove zastrcky, neviem ako to mas v zmluve, na digital som dostal jeden dekoder s kartou, dve karty na dalsie TV mi zapozicali zadarmo, pri ukonceni zmluvy ich musim vratit (musel som si dokupit taku redukciu co zasuniem z boku do TV a do nej kartu, nenapada ma ako sa to volalo). Net som riesil cez wifi modem, ide napojit bez problemov na UPC modem (dali mi niejaky Scientific Atlanta).
[ Link ] Staci pripadne koupit jen tohle? V kazde mistnosti bude vlastni set top box. Nechci prave, aby tahle vyfikundace nejak rusila kvalitu signalu.
Tomas: to bude CI slot. Ten mam taky od Lica. Jde mi prave o to, abych mel stejnou kvalitu obrazu na vsech prijimacich. Smao za pouziti kvalitniho koaxu. Wifi je bohuzel pomalejsi nez kabel, takze tu jsem zavrhnul.

17.02.2012, 22:57 |
Tomas | Upraveno: 2012-02-17 22:59:30
To je ono, alebo ked sekas a chces to mat vsetko v stene, tak su priamo prechodove zasuvky
[ Link ] Dotiahnes kabel ku zasuvke a od zasuvky ides do dalsej miestnosti.