Navštíveno 1805x

16.02.2012, 14:56 |
DaveX Ahoj, mám tento satelit a přestalo mi na něm fungovat cca 8 programů. Všechny chtějí přeladit na jinou frekvenci. To jsem udělal, ale pořád to je bez signálu.
Musím nějak přehrát firmware nebo tak? Nechal jsem to přeladit celé znovu automaticky a programy, které nešly to prostě našlo, ale je jen černá obrazovka.
Nevím si s tím rady a protože se frekvence mění pořád, rád bych se to ladění naučil. Zuřím, protože mi nejde Discovery a History :D

16.02.2012, 15:05 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-02-16 15:06:07
Ladíš pod správnou družicí Astra 3?
Ladíš ručně a zadáváš tam správné data?
Nemáš v naladěných spoustu nefunkčních programů - obvykle potkávám boxy laděné automatem a 1000 stanic? Pak tam těžko najdeš to co musíš smazat aby jsi něco nového naladil ;)
Pokud jsi jedno z toho nedodžel, tak takhle:
Nechat jen CT1, vše ostatní smazat, pak zvolit CT1 vstoupit do ladění a proladit všechny frekvence dle seznamu na skylink.cz ručně. Naladí Tě to cca. 300 stanic, všechny programy s příponou DUT a nebo přelaďte vymazat a pak už jen uspořádat progamy jak chceš. Hotovo.

16.02.2012, 15:07 |
Ravo | Upraveno: 2012-02-16 15:08:58
Divný,
mě šlo přeladění na Arivě 200 v pohodě.
Tak či tak doporučuju tam nahrčet nejnovější FW, pokud jsi nehýbal s anténou, tak to musí jet (teď docela foukalo, tak jeslti se ti nesešly dva problémy dohromady).
Ještě zkus vytáhnout kartu z Connaxu a strčit ji tam zpět (za jízdy). Btw. jsou máš kartu? Ice nebo už novou čistě irdeto?

16.02.2012, 15:29 |
DaveX Ravo: Mám Skylink IRDETO.
Tuner: No automaticky, našlo mi to všechny stanice, i němce atd. Seřadilo se to automaticky od českých a slovenských, po zahraniční. Jinak pod Astra 3 jsem ladil. Zkusím to ještě jednou.
stáhni si od LOSOSA nový program list a no problem...
[ Link ]

16.02.2012, 15:41 |
DaveX Dave: díky, kouknu na to ;)
pokud budeš chtít pošli maila - poslal bych ti program list včetně nového SW... uděláš jen update přes usb

16.02.2012, 16:47 |
DaveX David.Hanzlik@email.cz
Můžeš to poslat, bude to pro mě nejjednodušší. Díky moc ;)
Dej rucne prohledat jen ten transponder kde jsou nove programy a mas to hned.

17.02.2012, 09:32 |
DaveX TomasW: už to jede, díky moc ;)