Navštíveno 1125x

16.02.2012, 14:54 |
Ravo Ahoj,
v sobotu pojedu na hory a pro jistotu bych potřeboval půjčit řetězy na standarní zimní kolo na koncern (oct1/golf/seaty). Murphyho zákony fungují, pokud je budu mít v kufru, tak vyjedu všechno bez problémů (a naopak bohužel fungují snad ještě lépe)
Vyzvednutí nejlépe v pátek (sobota ráno) v Brně/Vyškov. Vrátím v neděli/pondělí.
Díky za help, pokud to neklapne, tak zkusím aplikovat pořekladlo, že vyjímka potvrzuje pravidlo ;-)
Ja je teď kupoval v hypermarketu Albert za 350,- snad... Super cenovka a neztratí se... Skoč se tam podívat, to je zadarmo...

16.02.2012, 15:04 |
Ravo kua, teď jsem byl v Olympii a neviděl jsem....

16.02.2012, 15:08 |
Zdenek (A)
Koupil jsem nejake za ty 4 stovky a to jsou spise retizky nez retezy :)) Myslim, ze realna zivotnost bude opravdu jen na par pouziti :)

16.02.2012, 15:36 |
clown to co nabizi Zdenek je Skodovackej original za cca 1500 :) toho bych se nebal ..
ja to nedokazal nasadit :)

17.02.2012, 16:48 |
Ravo tak pořešeno, nakonec jsem koupil ty levný šmetky z Hypru. Na to že je budu jen vozit v kufru nejsou špatný ;-)
Takže pokud vydrží cca 10 použití, tak mám do konce života vystaráno (osobně jsem potřeboval zatím během své silniční kariery řetězy jen 2x)
Nedavno jsem je taky potreboval, ale bohuzel jsem je nemel. Hned jdu koupit.