Navštíveno 2527x

16.02.2012, 09:48 |
J-T. | Upraveno: 2012-02-16 09:49:37
Vím že je tady pár příznivců, dle mě The Best skupiny Scooter. Příští pátek 24. 2. 2012 od 20 hod mají v brněnské Kajot Areně zas po roce koncert...
Vstupenky se teď dají pořídit na Slevomatu -
[ Link ] Takže kdo má v plánu vyrazit tak může ušetřit nějakou tu kačku...
videa:
[ Link ] Takže příští pátek - Move Your Ass :-)

16.02.2012, 13:50 |
clown tak to musi bejt tezky mit za best Scooter :))
clown :D
náhodou si pamatuju tak 20let zpátky že to hráli na diskotéce hyper hyper :D

16.02.2012, 14:23 |
clown a to jsem clovek co posloucha prevazne el. hudbu .. :)
Staré alba jsou hodně slušný.

16.02.2012, 14:44 |
Ravo Jako musí se ocenit, že ještě žijou a nějákým způsobem fungují, i když už je jejich doba (doba jejich hudby) dávno pryč.
Už je spíš beru jako Oldies, rád vzpomínám na ty starý časy :))

16.02.2012, 14:46 |
clown Jako sorry, kapela co zije od roku 1995, fakt jeste neni veteran .. natoz hudebni :)) Zlaty Prodigy, na ty bych i sel :)

16.02.2012, 14:57 |
Ravo | Upraveno: 2012-02-16 15:01:26
Prodigy jsou úplně jinej rank...ti se nezařazovali do žádného hudebního žánru...ti ho totiž rovnou vytvářeli :)
A obávám se, že to co by hráli teď už by taky nebylo ono, byl jsem na nich několikrát v době největší slávy (The fat of the land) i předtím (Experience i Music for the jilted generation) a pak taky a bohužel pak už měly vystoupení jen klesající tendenci.
P.S. - a aktivně žijí od roku 1991..to už je taky pěkný kus let

16.02.2012, 17:23 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-16 17:27:10
2C.W.O.K.: myslim, ze s tim nickem to nikoho neprekvapi :-DD
Sorry, nebylo to mysleno zle :). Nevim teda, kolik ti je, ale kdyz budu mluvit za sebe tak jsem jenom rad, ze se clove vyviji i v hudbe :D. Nicmene onehda v telecich letech jsem je taky zral. Prvni tri albam mam doma dokonce original CD. Jako jednoznacne nejlepsi (a myslim ze jedno vubec z TOP 90´s dysko trysko ery) je ...And The Beat Goes On!
Prodigy byly hozeny dycky trosku jinam a hlavne byli vice underground. Je fakt, ze pak asi zcela logicky, taky vymekli a podlehli a asi i proto aby prezili se museli hodit vice do komerce.
Ale jako Experience, Music for the jilted generation a dejme tomu jeste Fat of the Land jsou kultovni a rozhodne si je i dnes mile rad dam :).

16.02.2012, 22:45 |
clown jojo..
jak se rika "..kdyby ty Kraftwerky nebyly.." :)
jinak dnes probehlo Prodigy - Warriors on fire ..a za mne super :)
Nejsem vůbec fanda těchto prefabrikovaných stylů hudby, ale kdybych si měl vybírat, tak Prodigy jsou asi tak o sto levelů výš než Scooter. Prodigy definovali žánr, ta hudba má určitou inteligenci. Scooter je o deseti minutách hraní s kompem. Musí bejt fakt smutný mít Scooter jako NEJ kapelu :-))
Vencaf: ta se mi take hned vybavila :)
[ Link ] Jinak take jedu do Brna :)
taky sem je kdysi poslouchal, ale za me lepsi tahle verze :-)
[ Link ] Kadel

17.02.2012, 07:05 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-17 07:09:14
Knajpa Knajpáááááá LOOOL, sem jen cekal kdy to sem nekdo postne :-D
"no evrybady uz sou nalitý néééééé.... nekoukejte na mej jako suva z nudlííí..." :-DD
tywoe Viktorik a jeho Runaway party, to je taky slusnej kult :D
".. maj madr working nýr tů Londóón" , tywoe :-DD
Ty vole, dobrá parodie :) "Put jór hénds tu jór és" :-)))

17.02.2012, 10:25 |
J-T. Koukám, že po roce kdy tady proběhl tehdy podobnej post, se tady toho moc nezměnilo a pořád je tu dost pochybovačů :-)
Možná se můj hudební rozhled od dob mojí puberty, kdy jsme Scooter slyšel prvně zastavil - dle Vašich reakcí spíš tedy zamrznul :-) Nicméně když se ve svých takřka 35 podívám zpět, tak je to u mě jediná kapela od který mám veškerou tvorbu v originálech, byl jsem na nezpočet koncertech a rád si jí vždycky poslechnu.
Takže pro mě byla, je a bude The Best a rozhodně se za to nestydím - už teď se vidím, jak i ve svých šedesáti se budu nechat vozit od vnoučat na koncert Scooteru abych si zakřičel: Faster Harder Scooter!!! :-)
To je tak vše co jsem k tomu chtěl dodat…
Jo a Mr. Scully - smutnej si fakt nepřipadám :-)

18.02.2012, 10:42 |
Conan Jo, jo, Scooter můžu ;-)
Ale termín nevyhovuje.
Co se mi líbí je tento klip k filmu, kterej bych i rád voděl dabovanej :-)
[ Link ]
Já se nechci pouštět do polemiky, jestli "tuc tuc" je nebo není inteligentní hudba, ale docela by mě zajímalo, jestli kapely tohoto typu zvládají i nějaké nadčasovější texty, protože kdykoliv něco slyším, tak to je "mův jór és" a "put jór hends ap" a "kchamon" a podobný nicneříkající diskotékový pytloviny, který člověk poskládá do těch 140bpm v hospodě po minutě snažení :-) Skoro by na skládání takových skladeb mohl být algoritmus, kam se hodí dvacet samplů, deset nicneříkajících vět a nastaví se bpm a vypadne hotová skladba ;-)
Ale jako pokud někdo poslouchá Scooter tak, že se zhulí na diskotéce a tancuje na to, tak nic proti, na to je to fajn. Jen mi přijde absurdní, že to pro někoho může být vrchol jeho vkusu ;-)

18.02.2012, 14:00 |
DaveX Conan: klip od 59 :D mazec :D

18.02.2012, 14:13 |
mourl Mr.Scully: Jasně že ty největší hitovky obsahujou "mův jór és" a "put jór hends ap" a "kchamon" ale která dnešní populárnější rádoby hitovka to neobsahuje třeba v jiném slovím spojení nebo ještě horší?
Já na Scooterech odrostl.Alba 95-01 jsou prostě super...Dokonce jsem si i do auta sehnal origoš CD, prostě tuctuc odreagovačka,nic víc od toho asi nečekej :-) Na koncert bych šel ale bojím se těch nových skladeb, ty jsou mi celkem proti srsti :(
mourl - tak já taky neříkám, že by většina současné hudební produkce za něco stála ;-) Už jsem přestal poslouchat rádia a říkám si, jestli nefotrovatím, když mi veškerá music přijde čím dál přiblblejší :-) A to jsem jinak dřív byl schopný akceptovat většinu žánrů, teda kromě dechovky.