Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > koupelna rada

o Navštíveno 963x o
o 15.02.2012, 18:05 | dolph
ahoj dámy a pánové.... je tady hromada lidí různých oborů a názorů

potřeboval bych poradit jak vyřešit v už stávající koupelně sprchování.. je to byt RPG, takže se mi do toho krcálku nechce investovat kupu peněz abych si to udělal podle sebe..

existuje nějaký systém jak se sprchovat aniž bych musel sprchu držet v ruce? nemyslím tím ty laciné plastové trubky s držákem sprchy.. na netu jsem nic moc nenašel (asi nevím co přesně hledám)
třeba by se mi líbila taková ta "slunečnice" na strop, ale nevím jak by to šlo vyřešit u nás viz. přiložená fotka
nebo je na trhu ještě něco jiného?

foto k příspěvku  od dolph

o 15.02.2012, 18:33 | Dexter
možná by stačilo něco takovýho [ Link ] + zástěnu proti vodě.
o 15.02.2012, 19:12 | dolph
zjistil jsem že je to na ho*no thread .. zbytečně jsem zakládal..
na stěnu tam jak jsou ty serepetičky to dát nejde protože ten "schod" je tak luxusně vyspádovaný že voda teče na zem :/

na levou stěnu to dát myslím taky nepůjde.. za prvé by to vůbec nevypadalo dobře ( kvůli hadici )
a za druhé by voda šla opět z vany ven.. máme sice sprchový závěs, ale i tak... a pevná zástěna by byla taky k prdu protože je tam ten "schodek" a voda zase fuč...
no odpověděl jsem si sám :) díky :)
o 17.02.2012, 11:10 | cob1,2HTP:)
nech si uriznout bezpecnostni sklo. dale viz. dexter

foto k příspěvku  od cob1,2HTP:)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2016 sekund.