Navštíveno 1352x

13.02.2012, 12:19 |
Sau Jak mám najlíp postupovat při kůpi a následném přihlášení auta, když sa chcu zároveň vyhnůt eko výpalnému ?
Chcu si kůpit auto, u kterého sa platí eko výpalné, které samozřejmě platit nechcu. Já su zdravý jak rybička, ale můj otec má ZTP průkaz. Takže je řešením to auto napsat na něho, ale jak to v reálu najlíp provést.
Já když dojedu k prodávajícímu to auto kůpit a uzavřu smlouvu na sebe, može pak ten prodávající odhlásit auto na uplně inčí méno, na méno toho mojeho otca, nebo ho mosí odhlásit na toho kdo je psaný v té kupní smlouvě ? Já enom jestli s sebů mosím táhat přes celů republiku ke kůpi toho auta otca, nebo jestli to možu vyřídit aj sám.
Pokud by tam jezdit nemosel a odhlásit to ide na jakékoliv méno, ne enom to co je ve smlouvě, možu to pak tady u nás na úřadě přihlásit s tů smlouvů která bude na moje jméno, na jméno toho mojeho otca ? Nebo mosí byt smlouva psaná na toho, na koho sa pak bude auto přihlašovat ?
Dík za rady :)

13.02.2012, 12:32 |
m Kup auto jak chceš a na koho chceš - pak odhlaš na otce (je jedno na koho svůj majetek odhlásíš, záleží jen na tobě) a ten ať na sebe přihlásí a rovnou odhlásí na tebe - ty pak přihlásíš už za 800 na sebe. Je jen potřeba 2x evidenčka - jednou na otce a pak na tebe.

13.02.2012, 12:32 |
m ne přihlášku a odhlášku nemusí být kupní smlouvy, stačí si vypsat potřebné plné moci.

13.02.2012, 12:54 |
Sau No, odhlašovat ho bude, předpokládám, prodávající, nebo ne ? Tak jestli mu to dovolí odhlásit na někoho inčího, než bude mět napsané ve smlouvě, kterů po něm hádám že budů chtět vidět.
Já sem právě nikdy nic ojetého nekupoval, tak v tomto tápu a budu rád za každů radu...

13.02.2012, 13:32 |
m nebudou chtít vidět žádnou smlouvu pokud bude odhlašovat majitel - stačí vyplněná žádost o odhlášku

13.02.2012, 22:09 |
MAX Dobrý dialekt.. :-)