Navštíveno 1103x

Zdravím...Co říkáte na denní svícení značky DRL?? uvažuju nad těmito -
[ Link ] popřípadě mi něco dopporučte samozřejmě za rozumnou cenu :) děkuju
asi to nechceš slyšet, ale pokud nemáš nějakou mrkačku, tak bych na auto nic nebastlil a neřadil se do zástupu ledkařů...
Normální značka, při montáži dodrž ty rozměry instalace a rozumně to seřiď, ať nesvítíš na veverky...
Víc by k tomu asi řekl xenonman.

11.02.2012, 13:37 |
Brnďa ja je mam a sou i dobre videt..na tomhle videu vidis jak sviti na aute za sluneho dne
[ Link ]
kurník teďkom nevím, jestli budou na OI vypadat líp proužky a nebo ty kulaté v úrovni mlhovek?? Co vy na to...

11.02.2012, 16:56 |
Olda vykašli se na to.. stejně je to k hounu a akorát se tím bastlí auto.... tyhle světýlka bych lidem nejradši ukopával... pořád vídám blbce co jedou s vítěj hlavníma i těma blbincema.. ale dělej jak chceš..

11.02.2012, 17:04 |
Brnďa Olda kdys to neumi nekd onamontovat nebo kupuje ty šitky z aukra ta kse nediv..ja to mam jen ciste kvuli tomu, ze mi rupali zarovky kvalitnejsi...
Olda: ja bych zavrel vsechny chlapi, i sebe, nastroje mame, tak jeste abysme s nima neco neudelali, ze jo? :-D Kdyz to ma nekdo normalne zapojene a serizene, tak s tim problem nemam... ;)
jenom doplním, že DRL není výrobce,ale právě označení světel denního svícení

11.02.2012, 17:29 |
Brnďa ja treba odsuzuju ty blbečky v novych audinach co sou na to pyšní a jedou s tim i za setmeni nebo v mlze..to je na ranu, ale pokud to nekdo pouziva jak ma ok ber uto,... ja treb a v zime i pres den svitim normalne, tohle fakt jen kdys je krasne a cista obloha a je videt jinak ne..

11.02.2012, 18:53 |
JA jako Luke
rád vidim i auto před sebou...
By me zajímalo, jak ty, co jim vadí, že autu nesvítí koncový světla jezdili před povinným denním svícením :-D :-D To musela bejt nebezpečná a riskantní jízda, panejo xD

11.02.2012, 19:00 |
JA no taky byla,když vidíš auto co nesvítí mezi ostatníma jak to vypadá?...jezdim od roku 1982

11.02.2012, 19:09 |
mr.brain | Upraveno: 2012-02-11 19:14:45
A od roku 1982 jezdíš i ve dne s potkávacími světly?
[ Link ] Jsou tam výsledky konkrétního výzkum s konkrétní metodikou. To jen na okraj.
Možná, že kdyby se s tím nakonec šlo do důsledku, tak to bude jako zpřísnění STK, kdy ministr dopravy řekne, že je třeba odstranit vraky ze silnic, aby neumírali lidé... Myšlenká hezká, sic v roce 2010 na silnici nikdo z důvodu technického stavu vozidla nezemřel a v letech dřívějších to bude skoro stejné. Končím s OT, ať to tu nezasírám :)
edit: "když vidíš auto co nesvítí mezi ostatníma jak to vypadá?" pro mne normálně, neřeším a vidím ho :) pokud je problém, že jedno auto v koloně 10ti jiných aut nesvítí, tak je to následek státní regulace... tak bych to viděl já.
Koneckonců dementů co nesvítí ani když je tma jsem potkal už dost, což je imo víc nebezpečné než to, že někdo v poledne nesvítí...
Pepíno: máš pravdu, je to "Mycarr"

11.02.2012, 19:27 |
JA to jasně, že ne ale jezdil jsem a svítil když to nebylo povinný.Výzkumů bylo už uděláno hodně.Ale je svítící auto lépe vidět?
a konec je to tady o něčem jiném :-)
ano, aj ja som blbec co ma ledky na aute. ale naco si budem vypalovat parabolu a xenon vybojku, ked cez den ma je vidiet aj zo zhasnutymi svetlami a kvoli zakonom musim svietit, tak som praskol ledky a neriesim... zapojene a nainstalovane presne podla vyhlasky a autu to aj celkom pasuje. keby som nemal japonca ale koncern, na ktory zozeniem komplet diely na svetlo tak si kludne po vypaleni paraboly zozeniem novu a vymenim, ale kedze komplet nove svetlo na moj kybel stoji cca 1000€ a viac tak radsej prezijem ledky za 80€, ktore svietia fakt silno a nikto sa nemoze stazovat, ze to za bieleho dna nie je vidiet....
btw. skoda, ze nezijeme v rakusku, tam mali prikazane denne svietenie, a ked konecne pochopili, ze to zvysuje spotrebu, tak denne svietenie zrusili. To je to iste ako ked v obci schvalili 50 km/h a mimo obce zdvyhli na 100 aby clovek tu stratu casu mohol niekde dobehnut... u nas dali 50 a 90ku nechali, ved musia vyberat pokuty a ta 100ka zabije 350 deti na ceste mimo obce...
a suhlasim s MA.RTI.N - nove audiny si dokazuju, cim novsi model tym silnejsie a agresivnejsie ledky, tym vacsi penis majitela..... niekedy to je fakt az neprijemne ist oproti.
No presne, ti co si koupi novou audinu jsou hovada a maj maly pera.
A setreni parabol a xenonu? Taky dobry, koupim si auto s xenonama a pak si je budu setrit.
Ježiš :-D Co má společnýho vekikost údu a ledky z fabriky? Mě třeba nevaděj vůbec nový auta co maj led svícení z fabriky. Co mě akorát štvě když za nějakym takovym autem stojim ve tmě na světlech. Protože když stojí na brzdě, tak mně je ta intenzita už docela nepříjmená. Jinak fakt mi ledky nevaděj. Jo jiná liga jsou ti co kupujou ty mrdky z aukra jen aby to měli taky.
Ledky nemám a nemám ani problém stím kdo je má.. Jestli z výroby či z Aukra jak každej píše jen a jen dokola.. Já zatím nepotkal žádné ledky které by mě nějakým zpusobem vadily..
Cinty o tom jak je dobré svítit kvuli viditelnosti.. :-DD V obci se také jezdilo mnohem více jak dnešních 50km/h.. Tuším od 22h a nehod tolik nebylo.. Možná bylo méně aut,ale i tak je to vše jen o tom kdo řídí..
Kluci proč mrdky z aukra?? Když vidím na internetovém obchodě denní svícení co se mi líbí a stojí 1 800,- a nebo když je najdu na aukru do 1 000,- , tak je to kurevsky rozdíl :) a hlavně NAFTA je drahá, takže každá KORUNKA dobrá do nádrže :) ...

12.02.2012, 13:38 |
petis Jen by me zajímalo za jak dlouho se projede palivo za 1000kč když budu svítit denním svícením oproti potkávacím svetlům:-)
Ale o to nejde jde o to, že 800,- je celkem dost ušetřené, tak za to si natankuju radši, než, abych měl kupovat něco za 1 800,- a vydrží to stejně, jak ty z aukra :D ...

12.02.2012, 13:51 |
petis A když to nekoupíš vubec ušetříš 1800. Proto se ptám co vede človeka ktomu koupit neco za litr aby pak šetřil 3deci na nádrži.
naprosty souhlas s Collin,v zivote me zadne ledky u nikoho neoslnily,nevim co to tu pisete za hovadiny,jen mi take vadi ty lidi co stim jedou i za sera ba dokonce za tmy.Ale je to vsechno jen a pouze o tech co to auto ridi.