Navštíveno 2469x

10.02.2012, 13:35 |
Rudi K tomu asi není víc co dodat :-DDD
[ Link ]

10.02.2012, 13:42 |
Mikoň alespoň si lidi mají o čem povídat :)
:-D tomu rikam objev roku!
není nad objektivní zpravodajství ...
typická zpráva podle amerického vzoru, za chvilku z nás budou dementi jako velkou louží :o( na výměnu žárovky si budeme volat specializovanou firmu, protože kdyby náhodou například praskla a někdo se pořezal, tak půjdete na doživotí do lochu ...
Mám pocit, že před pár lety udělali zase to, že ve snídani na začátku dali mokré triko na mráz a za hodinu tam řešili, že je to zmrzlé :-D Njn, TV ZNOVA
to Hightower:
počkej, ono mokré tričko fakt zmrzne, jo?
tyjo, já neviděl tu reportáž, tak jsem do doteď nevěděl :-DDD
ruku na srdce, lidi v ČR jsou jako ovce, tak co chcete, než aby se s tím něco udělalo tak se mlčí.
škoda, já mám kakao rád :-(

10.02.2012, 14:55 |
Link Ono se to fakt změní na led? O_O já tipoval peníze benzín nebo že mi to splní 3 přání a on LED!!! tak takovou věc sem vážně nečekal :D

10.02.2012, 14:58 |
Vonox demence ... jeste ze se na ty pojaseny tv noviny nekoukam jinak bych mel porad nervy
tak pravidelně sledovat Novu nemůže nikdo jinej než idiot,to je jasný
jeeee to mi pripomelo reportaz asi z predvcerejska :D jak ta zenska s lopatkou placa ze snehu ty pohadkove postavicky :D
a reporterka rika pani nam prozradila ze se ji nejlip delaji sochy z mokreho snehu :D tak kurva sem blbej nebo co to vim taky ze z prasanu to delat nebude :D
za mně z toho bude 2h vepřová s hráškem a pivo.. :D

10.02.2012, 15:16 |
TROY pokud to točili ve Varnsdorfu tak tam za 2h nebude ani ta zmrzlá voda ani to zpravodajský auto ani ň :))))
Hlavně aby se mi z mojí plazmy neudělal LED televizor :-))
schwaboid: No jestli ti na ní běží tv Nova,tak bych se tomu ani nedivil.. :oD

11.02.2012, 01:19 |
FBS Měl jsem připravenou odpověď podobnou jako Vencaf. Nova vysílá pro ty kdo jí sleduje... Takže mě to nechává klidným ...
Jako Vencaf...vylízanost sama
no mě by zajímalo, jestli vy, co tu píšete o tom, že novu můžou sledovat jenom dementi si jí opravdu nikdy nepustíte. klidně se přiznám, že si novu pustím, občas tam jde dobrej film, mladá tam kouká na dva a půl chlapa, to taky není špatný, mám pocit, že kdysi šel south park zrovna na nově...no, tak jsem asi taky jeden z vylízanejch dementů...
Aspoň vím, že o nic nepřicházím, když na to nekoukám...

11.02.2012, 10:38 |
TROY já tam koukám na CSI LAS Vegas ))) tak jsu asi taky dement
by asi čuměla, kdyby jí tam někdo mezitím nalil fridex :OD
bezbarvej stabil :-D dobrej vtip :)

11.02.2012, 13:30 |
Link M.Á.R.A. :D to by byl strašnej poděl když by to vylila :D

11.02.2012, 13:31 |
Link