Navštíveno 998x

Jak jsou na tom s kvalitou? Nedela nekdo do toho, ze by pripadne udelal nabidku, mam to zatim spocitano na ca 75t. Kc. Americka lednice, mycka, vestavena trouba, mikrovlnka, digestor.
Diky
Mám od whirpoolu americkou lednici.
Po 2,5 letech odešel ledovač, displey a ještě nějakej díl. Mechanik spočítal opravu na cca 12-13tisíc.
Tak jsem ho vyhodil. Za ty prachy mám novou obyč lednici.
Doporučuju prodlouženou záruku!!
Už jsem to tu jednou psal. Máme doma vše Electrolux (kdysi hodně výhodný set), a ještě v záruce odešlo čerpadlo v myčce. Přijel opravář a když jsme se dali do řeči, tak mi říkal že nejlepší servisní zázemí má u nás Whirpool, že na něj není tolik reklamací jako na jiné spotřebiče, a když je něco potřeba vyměnit po záruce tak to stojí pakatel oproti Electrolux, Bosh, AEG. Vzhledem k tomu, že to byl pán v letech, co celý život opravuje pračky tak tomu věřím.
Ano delam do toho, kdyztak posli modely co mas vybrane na mail v profilu, mrknu na to. Kazdopadne jsou o dost lepsi znacky za stejne penize.
mam vse od Bosche a max spokojenost...
prijde mi to technicky dokonale vypiplane/proste nemecke..o]]
Pavel: jestli je kvalita Bosche u BT stejna jako kvalita auto dilu, tak ... :D
TomasW: mame podminku, ze vsechno musi byt cerne a to prave dela hlavne Whirpoolu. Posílam do majlu.

09.02.2012, 22:11 |
choze Petura - dosti usmevne. Co zivi servisaky?!
Ps. Kdyz jsem delal v elektru, tak za nami chodili lidi kde sezenou servisaka, nebo jak resit problem... A hadej jaka znacka padla nejvice?
Jj byl to whirpool.
s tym odsavačem od baumatiku bych brzdil , mám sice enom rok , ale nic moc saje a už tam nedrží tá otvírací skleněná klapka. ale možná blbý kus
Ja jsem s whirpool spokojeny,mycka 5 let denodenne v provozu a zadna zavada. Behem dne jede cirka 2... jinak pracku sem mel 14 let bez zadne zavady,po 14 letech sem koupil dalsi,mam ji uz zase nejake 4 roky a bez zavady...jsem s whirpoolkou znackou spokojeny.
jako cupra... vse od whirlpool a drzi...
choze: jasný, že servisáky živý poruchovost techniky, ale zase když pán nastínil jak často se věci mění, ceny náhradních dílů a pořizovací cena oproti jiným dražším značkám, tak příště jdu do whirpool
mam komplet vse whirpool cca 2 mesice vcetne kavovaru a max spokojenost. Ohledne cen - vse jsem kupoval jinde a dostanes se na jiny penize nez u jednoho zdroje. Za me doporucuju !
loni kdyz sem delal kuchyn tak sem sel do vsech spotrebicu od whirpoolu, lednice, trouba mikrovlkna, digestor, plynova deska, mycka a i pracu a zatim nadmiru spokojenej...
my tím prošli před týdnem, ona je hezká teorie a prospekty, ti co nám dělaj kuchyn nás tlačili do Fagora ale když to pak vidí člověk naživo, vše je jinak a designem u nás vyhrál Elektrolux vše do 10k
nechtěli jsme aby z toho koukaly knoflíky a hlavně ty držátka a vůbec design u ostatní firem je neskutečně humpoláckej a nebo se pak začnete pohybovat v jinejch cenovejch relacích
fakt doporučuju vidět v EW nebo Datartu realitu
presne tak,realita provedeni je ruzna a proto vyhral Bosch...
treba u vestavene lednice(tedy zase u urciteho drazsiho modelu) panty jsou takove zalomene,tedy nejsou tam potreba ty posuvne listicky na tech drevenych dvirkach a casem to nezacne povrzavat
U trouby jsou tam 3 plnovysuvy,coz taky ma maloktera trouba
Mikrovlnka je celovestavena a ne obestavena obycejna a ma el otevirani jen na tlacitko..o))