Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Spotrebice Whirpool

o Navštíveno 998x o
o 09.02.2012, 21:35 | Rajdlos
Jak jsou na tom s kvalitou? Nedela nekdo do toho, ze by pripadne udelal nabidku, mam to zatim spocitano na ca 75t. Kc. Americka lednice, mycka, vestavena trouba, mikrovlnka, digestor.

Diky

o 09.02.2012, 21:52 | MarwinA4
Mám od whirpoolu americkou lednici.
Po 2,5 letech odešel ledovač, displey a ještě nějakej díl. Mechanik spočítal opravu na cca 12-13tisíc.
Tak jsem ho vyhodil. Za ty prachy mám novou obyč lednici.
Doporučuju prodlouženou záruku!!
o 09.02.2012, 21:58 | Petura
Už jsem to tu jednou psal. Máme doma vše Electrolux (kdysi hodně výhodný set), a ještě v záruce odešlo čerpadlo v myčce. Přijel opravář a když jsme se dali do řeči, tak mi říkal že nejlepší servisní zázemí má u nás Whirpool, že na něj není tolik reklamací jako na jiné spotřebiče, a když je něco potřeba vyměnit po záruce tak to stojí pakatel oproti Electrolux, Bosh, AEG. Vzhledem k tomu, že to byl pán v letech, co celý život opravuje pračky tak tomu věřím.
o 09.02.2012, 22:03 | TomasW
Ano delam do toho, kdyztak posli modely co mas vybrane na mail v profilu, mrknu na to. Kazdopadne jsou o dost lepsi znacky za stejne penize.
o 09.02.2012, 22:04 | Pavel 528
mam vse od Bosche a max spokojenost...
prijde mi to technicky dokonale vypiplane/proste nemecke..o]]
o 09.02.2012, 22:08 | Rajdlos
Pavel: jestli je kvalita Bosche u BT stejna jako kvalita auto dilu, tak ... :D

TomasW: mame podminku, ze vsechno musi byt cerne a to prave dela hlavne Whirpoolu. Posílam do majlu.
o 09.02.2012, 22:10 | Rajdlos
Mikrovlna trouba
[ Link ]

Lednice dumame
[ Link ]
[ Link ]

Trouba
[ Link ]

Mycka
[ Link ]

Sklokeramicka deska
[ Link ]

Digestor
[ Link ]

Zatim to vypada na tyhle. Digestor prijde ale nejspise jiny od Baumatic.
o 09.02.2012, 22:11 | choze
Petura - dosti usmevne. Co zivi servisaky?!

Ps. Kdyz jsem delal v elektru, tak za nami chodili lidi kde sezenou servisaka, nebo jak resit problem... A hadej jaka znacka padla nejvice?

Jj byl to whirpool.
o 09.02.2012, 22:30 | jura.j
s tym odsavačem od baumatiku bych brzdil , mám sice enom rok , ale nic moc saje a už tam nedrží tá otvírací skleněná klapka. ale možná blbý kus
o 09.02.2012, 23:12 | cupra.165
Ja jsem s whirpool spokojeny,mycka 5 let denodenne v provozu a zadna zavada. Behem dne jede cirka 2... jinak pracku sem mel 14 let bez zadne zavady,po 14 letech sem koupil dalsi,mam ji uz zase nejake 4 roky a bez zavady...jsem s whirpoolkou znackou spokojeny.
o 10.02.2012, 05:48 | tmx.806
jako cupra... vse od whirlpool a drzi...
o 10.02.2012, 06:25 | Petura
choze: jasný, že servisáky živý poruchovost techniky, ale zase když pán nastínil jak často se věci mění, ceny náhradních dílů a pořizovací cena oproti jiným dražším značkám, tak příště jdu do whirpool
o 10.02.2012, 08:00 | Newman
mam komplet vse whirpool cca 2 mesice vcetne kavovaru a max spokojenost. Ohledne cen - vse jsem kupoval jinde a dostanes se na jiny penize nez u jednoho zdroje. Za me doporucuju !
o 10.02.2012, 08:10 | thepyroman
loni kdyz sem delal kuchyn tak sem sel do vsech spotrebicu od whirpoolu, lednice, trouba mikrovlkna, digestor, plynova deska, mycka a i pracu a zatim nadmiru spokojenej...
o 10.02.2012, 08:31 | Crimson
my tím prošli před týdnem, ona je hezká teorie a prospekty, ti co nám dělaj kuchyn nás tlačili do Fagora ale když to pak vidí člověk naživo, vše je jinak a designem u nás vyhrál Elektrolux vše do 10k

nechtěli jsme aby z toho koukaly knoflíky a hlavně ty držátka a vůbec design u ostatní firem je neskutečně humpoláckej a nebo se pak začnete pohybovat v jinejch cenovejch relacích

fakt doporučuju vidět v EW nebo Datartu realitu

o 10.02.2012, 09:25 | Pavel 528
presne tak,realita provedeni je ruzna a proto vyhral Bosch...

treba u vestavene lednice(tedy zase u urciteho drazsiho modelu) panty jsou takove zalomene,tedy nejsou tam potreba ty posuvne listicky na tech drevenych dvirkach a casem to nezacne povrzavat

U trouby jsou tam 3 plnovysuvy,coz taky ma maloktera trouba

Mikrovlnka je celovestavena a ne obestavena obycejna a ma el otevirani jen na tlacitko..o))

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1888 sekund.