Navštíveno 1276x

trochu si to dneska dávám a jako gut !
jedu ted Aspen v zime a odstrel tech lavin a padajici kusy kamenu a ledu na silnici je docela úlet :-)
doufam, ze dojdou baterky v ovladaci sixaxis, jinak nepujdu spat :-(
doporucuju tenhle dil serie NFS
já jsem zase závislý na online GT5 :-)
ale RUN teda vyzkouším :-)

09.02.2012, 10:26 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-09 10:32:35
El_Vita: jestli jsi zavisly a zvykly na GT5 tak RUN pls radsi ani nezkousej, leda tak s kbelikem po ruce.
Graficky sice dobry (ostatne co dneska neni), ale jinak je to totalni arkáda se vsim vsudy. Fyzikalni model naprostá trága (jasne, od toho ma EA Shift). Ale jako bezhlave a mozna i trochu zabavne jezdeni pro nevybourene teenagery dobry :-D
hlavne taky nechapu jednu vec, v jejich posledni arkade - Hot Pursuit 2 (ktery mi prislo celkove lepsi) byla takova jedna inovace ktera byla fakt dobra a zabavna a to ta, ze slo projet zatacku pekne rizenym smikem/driftem (kdy auto (pokud se utrhlo) v ty pozici drzelo a user to pouze tlacitkama/padem korigoval) - fakt supr vec ( jezdti treba Aventadorem dlouhou zatacku ve 300 km/h) a to tady proste NENI A NEJDE. NECHAPU. Tim me fakt nasr*ali, sulini ! :(
s GT5 nelze srovnávat !
pohádka vs. téměř realita.
Jinak souhlas Hot Pursuit 2 - nejlepší díl
Shift - velké zklamání :-(
Run - lepší než Shift
u RUN nevýhoda nelze navolit na steering (zatáčení volantem) klasicky kříž - volba možná pouze páčkou :-((((
mě jen včera pobavila ta jízda na sněhu a odstřelování lavin s úlomky padající na vozovku.

09.02.2012, 12:59 |
jackobo | Upraveno: 2012-02-09 13:02:56
presne vim co mas na mysli s tim snehem, ulomkama, balvanama atd., zrovna asi pred tejdnem sem to jel (naposled, co sem to hral). Prislo mi to teda takovy jako uz fakt trochu moc, ale jako jo, dejme tomu, celkove ta hra je misty docela zabavna. Ale HP2 byl fakt lepsi, to sem i dohral.
Shift ale nelze srovnavat s RUNem!
Shift je spis simulace, a nerekl bych vubec spatna, je pravda, ze na klavesnici (hraju PC) se to ovladat neda, potreba poradnej volant. Ale rekl bych, ze je to dobre, podle tohodle se dle meho pozna kvalitni simulace, ze nejde prakticky hrat bez volantu :).
Zkousel jsem i Shift 2 a ten me uz tak neoslovil.
u RUN jsem se ani volant zprovoznavat nesnazil, to mi prislo jako hazeni perel svinim, na to staci klavesnice az az :-D
a fakt me mrzi, ze tam z nepochopitelnyho duvodu nenechali tu "rizenou zatacku", to byl prvek, kterej byl fakt hodne zabavnej a povedenej. No, tak ho raci sebrali, omg :-D
Dobrej příběh + grafika....at slouží :-D
Príbeh? Run má príbeh? To počujem prvýkrát :-D
no jasně, kam se na to se*e Forest Gump :-DD
run som presiel na xboxe a celkom zabavka, arkada zo vsetkym a vsade a hlavne ma to bavilo.... je uplne jedno ake mas auto, kludne seriova rx8 zdrhne gtr alebo lambu atd... :-)))
na seriozne jazdenie je forza 4...
z NFS sa najviac bavil carbon pripadne undercover
run je divná hra a je kratka