Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PS3 poradte prosim

o Navštíveno 1692x o
o 07.02.2012, 23:06 | jiirka
zdravym mam prez rok PS3 a vse slapalo jak ma ale ted my nejdou hry ktere my predtim sly a nektere zase jo koupil jsem si dalsi a taky my nejde nevite nekdo co s nima je jestly mam resit zaruku nebo je to nejaka kravina diky moc

o 07.02.2012, 23:18 | Ravo
nová EULA od sony?

vím že něco takovýho proběhlo...zkus pohledat. Mám pocit, že se něják odštěpila Playstation Network od Sony a ty musíš souhlasit s novýma podmínkama (že je nebudeš žalovat, až jim zase někdo ukrade čísla kreditek atd :) jinak si nezahraješ starý věci, co jsi koupil přes PlaystationStore.

Ale já osobně PS3 nemám, tak mě to až tak nezajímá... prostě zkus pohledat (nebo to tady někdo kdo PS3 má potvrdí/vyvrátí)
o 08.02.2012, 08:45 | AR
No to nevím že by se ps network odtrhla ale došel mail že se přejmenovávají na tuším sony entertaiment
o 08.02.2012, 10:25 | jiirka
a co s tim maj spolecnyho hry ze my nejdou dostal jsem k nim Grand Turismo 5 a kdyz ho tam dam tak ho to nacte nabehne prvni tabulka neumim anglicky ale pisou neco jako kopirovat herni data na disk a ja to musim potvrdit a proste to nereaguje nejde potvrdit.
o 08.02.2012, 10:49 | RedBaron
Tak to asi bude trochu jinej problém. Je to stará PS3? Doporučuju rozebrat a vysát ať se to chladí. Jinak tahle hra má těch dat tři pr.ele, takže je bude kopírovat klidně půl hodinky nebo tak.
o 08.02.2012, 11:05 | jiirka
prave ze to kopirovani se nepusti to musim ja potvrdit a prave ze to nejde
o 08.02.2012, 11:05 | jiirka
mam to neco prez rok a hraju akorat v zime protoze jinak nemam cas
o 08.02.2012, 16:11 | Proffesor_W
mas ps3 pripojeny k netu? pokud ne, muze to delat tohle. Ja kdyz si koupil granturismo 5 delalo mi to presne to same, uz sem myslel ze je CD nadrbany a ze ho pujdu vymenit do JRC. Ale pak sem sel na hajzl vysrat a ono to mezi tim naskocilo. Jenze kazdy dalsi cekani na kontaktovani serveru bylo stejne dlouhy. To bylo ze zacatku kdyz jim ten server nejak blbnul, pak se to uklidnilo a uz to jelo normalne.
o 08.02.2012, 17:35 | hopa26
Jdou Ti spustit hry z disku?Pokud se přihlásíš na PS store,můžeš si stáhnout hry na HDD?Můžeš si na disk zkopírovat film z flasky?Které hry Ti jdou a které ne?
Jsi připojený k internetu a kterou verzi fimwaru máš staženou?Tu poslední?
o 09.02.2012, 16:37 | ssvobi | Upraveno: 2012-02-09 16:39:58
Asi tak pokud nemáš nejnovější Firmware tak ti některé hry nemusí jít ! Hodí ti to nějakou chybu ? Nebo to prostě jenom zamrzne ? Nedávno jsem Reklamoval PS3 taky mi nenačítalo některé hry ale mě to házelo chybu....Reklamace proběhla bez problému (dostal jsem novýho....)

Včera vyšel nový frimware verze 4.1 viz zde: [ Link ]

Podívej se na své konzoly jakej tam máš....
o 12.02.2012, 22:52 | jiirka
stahnul jsem si tu 4.1 a furtnic noveho na net to pripojeny nemam ale schvalne jsem to zkusil a nic porad to nechodi
o 12.02.2012, 22:52 | jiirka
stahnul jsem si tu 4.1 a furtnic noveho na net to pripojeny nemam ale schvalne jsem to zkusil a nic porad to nechodi
o 12.02.2012, 22:56 | jiirka
ono to nezamrzne jen kdyz nabiha hra tak nektera se pusti automaticky a hry jak grand turismo tam je tabulka a ty to musis jakoby pustit tlacitkem start na ovladaci a toproste nevaly jakobych to nepotvrdil. Kdyz jsem to koupil nove tak to normalne chodilo tak jsem z toho zoufalej nemohu nalezt zarucak a stejne nevym co by my rekly
o 13.02.2012, 12:37 | jiirka
tak nikdo kdo by to uz taky resil?
o 13.02.2012, 19:09 | ssvobi
poslední možnost je formátovat Hard Disk spolu se systémem PS3....když ani to nepomůže doporučuju Reklamaci....
o 14.02.2012, 08:59 | hopa26
A jde to normálně,pokud si vytvoříš jiný,nový uživatelský účet?
Těžko soudit na dálku,odkud jsi?
o 16.02.2012, 11:42 | jiirka
Humpolec ale klidne mohu nekam dovest kdyz to pomuze
o 16.02.2012, 12:02 | ssvobi
Zkus nejdřív zformátovat ten disk....když ti ani to nepomůže pak bych začal řešit co dál....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3219 sekund.