Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada topení

o Navštíveno 12701x o
o 06.02.2012, 07:44 | filip146
jelikož mi v sobotu začal chcát kotel, musím ho vyměnit, bude ATMOS C18-S a jelikož budu řezat a předělávat trubky napadlo mě, jestli mám nechat třícestný ventil(ten tam byl doposavad, ale ruční, bez serva), nebo termoregulační ventil (cca 2.000,-), nebo LADOMAT 21 (cca 6-7.000,-), nebo doplnit servo a regulaci k třícesťáku a na kolik ta regulace může přijít korun...

o 06.02.2012, 08:01 | radek.613
Ruční trojcesťák nic neřeší, pokud u něj nespíš a neustále s ním nereguluješ. Proto Ti ten kotel shnil. Základní sestava armatur - tři kul.uzávěry, dvě čoubení, filtr, třírychlostní čerpadlo, trojcestný směšovač, servopohon a řídící termostat vyjdou bratru na cirka 6.500,- Kč bez DPH plus nutnost to sešroubovat a spol, Laddomat je v kuse se vším všudy, vhodnou volbou termostatické vložky to krásně chodí a Atmosy nám s ním běhají léta a léta v pohodě. Do nějakých 35 kW výkonu kotle jsem pro Laddomat, tři šroubení, kabel k čerpadlu a možno zapomenout na starosti....
o 06.02.2012, 08:17 | filip146 | Upraveno: 2012-02-06 08:19:12
díky za info..kuláky mám, grundfose taky, trojcesták taky. spíš by mě zajímalo jaký servo a jaký termostat použít, (jiná elektronika k tomu není potřeba?), jimnak je mi jasný že ladomat je téměř bez práce, zvlášt když budu předělávat trubky. kotel shnil hlavně proto, že mu bylo letos dvacet roků--- :-) byl to starý HORAL 20KW, koupený starší za 3.OOO,-, u mě šlapal poctivě 10 sezón, a sežral všechno od špalků až po starý boty..:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2166 sekund.