Navštíveno 1778x

řešil to tu někdo ?
zvažuju osvětlit nákladní prostor
mám plecháč -bez oken
na offroad foru jsem několikrát viděl v popisu interierové osvětlení LED(většinou expediční stroje)
jediné co jsem našel byla tesla pro autobusy za několik tisíc korun (cca 4)
což je zbytečný
nějaká led bílá trubice nebo bodovky ale aby od toho bylo rozumně vidět
případně jiný nápad
díky
foto ilustrační - pro představu

brácha má v plechovým budlíku LEDkový pás
[ Link ] jen ti neřeknu který přesně :)
V autě mám samodomo LED žárovky. Do tohohle bych taky asi šel do těch LED pásků.
Já koupil na Ebayi za 30kč včetně poštovnýho asi 30SMD do originálního světla a osvítí to nákladovej prostor v Ducato Maxi zcela dostatečně.
měl jsem v kufru tenhle led pásek -
[ Link ] a perfektně mi osvětlil celý kufr cca 21 ledek na tom pásku :) kupoval jsem to v tipě a cena byla přijatelná do 400,-
o.k. díky
spínáte to dveřním spínačem nebo zvlášt skrytým vypínačem
případně kdyby někdo měl foto hotové instal sem s tím
lepit to čím ? chemopren na nějakou alu lištu
dveřním bych to dal a možná bych dal i kousky přímo na dveře, aby ti to osvítilo i prostor u otevřených dveří :-), tak bych to viděl tak na 4 m celkem, 3 m do U uvnitř a po 0,5 m na dveře :-) lepidlem asi přímo na auto :-)
jednoznačně LED pásek.
Nejméně pracné a nejúčinnější. Sám jsem montoval, myslím, že i toho dost zbylo, byl bych schopen nějak rozumně odprodat.
Kdyžtak mail pod nickem.
3M samolepici LED pasek z GM electronics, 6 ledek osvetli vic nez dostatecne prostor pro nohy, takze tady bych dal nahoru nad dvere 24ks, spinani normalne od stavajiciho pidisvetla (pokud tam je, jinak dodelat spinac-trvale +, spinana kostra spinacem) a budes tam mit svetla habakuk :-)