Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > GRID - nejde 5.1 - subwoofer

o Navštíveno 1662x o
o 05.02.2012, 10:26 | ACEMajky
Ahoj, nevite proc mi nejde v GRIDu SW? Kdyz nahodim FIA WRC2, tak mi de vse, krom SW, v GRIDU to same, stredovej de OK, SW mlci....

Zvukovku mam [ Link ]
Repro Genius home theatre 5.1
V systemu nastaveno 5.1, pri testu zvuku vse OK, jak ve Win, tak v ovladacich pro zvukovku...

OS Win7 Pro

diky za tip, nemuzu nic najit

o 05.02.2012, 18:41 | cuir
cau... mel sem stejnej problem...tohle by ti melo pomoct.. Je potreba si s tim pohrat dle toho navodu a pak aji restartnout..chvili mi trvalo nez sem prisel na zcela spravnou kombinaci ,ale tenhle navod me nasmeroval tou spravnou cestou.
[ Link ]
o 05.02.2012, 18:48 | luda551
cus nemas takovej ten kratkej ,, prodluzovak " byl zlutej prohazoval kanal centr/sub kdyztak zkus prohodit v nastaveni.....
o 05.02.2012, 18:54 | ACEMajky
cuir - omrknu, zacnu tim odfajfkovanim

luda551 - ale kdyz v testech mi vse fachci OK i SW, cili prohozeny ot byt nemuze a v centru mi v GRIDu mluvi, cili by pak mluvil pres SW, takze bychmu nerozumel...
I kdyz stahnu nejaky test WAV z netu, tak vse fachci OK
o 05.02.2012, 19:11 | cuir
hele urcite je to tim... ja mel stejnej problem..v testu to bylo OK ,ale treba youtube nebo MP3 a podobne veci mi nehraly...tenhle navod mi rozchodil subac..a pak dalsim zaklikavanim a zkousenim sem rozjel aji zadky.
o 05.02.2012, 19:46 | ACEMajky
OK, mrknu na to, diky
o 11.02.2012, 13:10 | ACEMajky
Tak bohuzel navod nepomohl, nemam tam ve vlastnostech tu zalozku ROZSIRENI :(
o 11.02.2012, 13:24 | vypuk
Nepostupoval jsi podle návodu ;) podívej se dolů do diskuze, je to hned první koment
o 11.02.2012, 16:19 | ACEMajky
vypuk - co mas namysli.

Diskuzi sem procetl, 5.1 mam zaple!!!

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.74 sekund.