Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nějaký ostravák?

o Navštíveno 1425x o
o 04.02.2012, 13:09 | Brnďa
není tu nějaký ostravák co rozumí autům? zalíbíl se mi tento aerodeck, je to vti a za hodne malo penez mi prijde. Jestli by tu byla nejaka dobra duse co by na to koukla, jde mi hlavne o to, v jakym stavu je motor a prevodovka a zda to nebylo nejak vazne buchly
[ Link ]

o 04.02.2012, 13:11 | party_boy
E39 530D už ne? :-D
o 04.02.2012, 13:12 | Brnďa
No to vis ze po tom aute touzim, ale porad strasi s nejakou financni krizí tak mám z toho strach si brat nejaky penize od banky, abych to pak mel z ceho platit..koukam po levnejsim :(( ja najedu 1500-2000 za mesic...uz ani do toho bazaru nechodim kde ta 530ka stoji :)))
o 04.02.2012, 13:14 | party_boy
Tak to chápu. Nevěděl jsem, že si na to bmw chceš půjčit.
o 04.02.2012, 13:16 | Brnďa
ne všechno, ale nejakou cast vis? za legenda taky tolik nedostanu
o 04.02.2012, 13:17 | party_boy
Jasně, chápu.
o 04.02.2012, 13:19 | Brnďa
Koupim neco levnyho na poskakovani do prace a bude klid :) a budu sporit, muzu casem nejaky lepsi vozidlo. ikdys uz sem chtel ted auto, do kteryho nebudu muset moc vrazet, nebude hnit :D
o 04.02.2012, 14:49 | htd
uz jen podle fotek interieru to 115 nema:) a na to jak je udrzovany motor a plechy to byl delnik...skoda cesty
o 04.02.2012, 19:02 | Brnďa
tak me nejde o km :)
o 04.02.2012, 22:14 | Šestikule
pokud se nepletu, tak lenka hamova zajistuje jen profinancovani nakupu, fyzicky to auto stoji v jakemkoliv bazaru klidne i 80km od ostravy, takze zjisti spis, ktery bazar to ma na place
o 04.02.2012, 22:18 | Brnďa
AUTOBAZAR M.A.M. CAR

Kontaktní údaje:
Výškovická 446/151
70030 Ostrava - Zábřeh
o 06.02.2012, 01:41 | MAX
Do Ostravy jezdím, a dokonce jsem šťastným majitelem toho samýho Civica Vti, akorát Hatchback, se stejným motorem.. Tak vím na co trpí.
Hele, ten motor je při běžné péči (olej co 10.000 a kontrola hladiny, pokud to vytáčíš - pokud jezdíš jako já, tak vydrží bez dolívání do další výměny) skoro nesmrtelný, spíš s tím divočáci odpálí co 10.000Km spojku. Já mám třeba doteď původní a to mám najeto něco přes 200k.
Nicméně podle sedačky (na volant moc nevidím) to má opravdu podstatně víc - tedy dost přes 200.000Km - moje sedačka vypadá možná ještě líp a to tu kůži natřu 2x do roka nějakým běžným bezbarvým prostředkem. Lak z toho víka motoru se loupe běžně, to už jsem měl oloupané když jsem jí kupoval (měla najeto podctivých 150.000km - bral jsem jí přímo z Hondy). Všem těm hondám hnijou zadní lemy blatníků - já už mám druhé - první se měnily ještě v záruce, podruhé jsem je měnil já před rokem cca.. Připrav si prachy na výfuk - druhovýroba není a origo výjde komplet na cca 9000kč bez práce. Ani ten origo nevydrží dýl než pár let a většinou se to pak jen povaří - do nového se hrne málokdo.. Dál se připrav na nějaké ložiska, kosti stabilizátorů, stabilizátory atd. atd - vyměnil jsem kolem 180 - 200.000km půlku věcí z podvozku, které mají tendence mít nějaké vůle atd.., teď mi zůstává ještě jedno zadní ložisko..
Rozvody taky nejsou drahé - dělal jsem je dle servisky okolo 200.000km - a včetně vodní pumpy (výměna se doporučuje každou druhou výměnu rozvodů) byla cena snad okolo 9.000kč.. Podotýkám, že pořád v servise Honda (tedy pak už bývalém, když se u nás zrušilo zastoupení).
Jinak hnijou i přední blatníky a prahy - zůstává za těmi plasty podběhů bláto. Navenek jsou to jen bublinky v laku, ale je to zrezlý.. Bolest těchle civiků.. Jinak elektrika (kromě opotřebování dveřních spínačů osvětlení) a motor jsou v pohodě a nezáludné - nikdy mě nenechala ve štychu. Jo, vlastně - rozpadl se mi motor od cenrálu u dveří spolujezdce, výměna z vrakáče za 500, pak ventilátor a jeho regulátor - opět vrakáč za 1500kč - taky standartní závada dle Honda clubu, se kterou jsem si poradil během jednoho odpoledne a tedy nic, co by auto zastavilo..
Mám to zvenku podobně otřískané (4 roky parkování na sídlišti) ale 60.000kč bych si za to říct neodvážil - byť VTI motor je legenda - já uvažoval o polovině.. :o)) Budu muset asi zdražit.. :-)))
o 06.02.2012, 07:36 | BadyS
auto je nafocené na autobazaru M.A.M CAR .... snad nejhorší bazar v ostravě, samé pekáče, jezdím okolo, a ty auta tam stojí roky, nic se tam nehejbe....ale netvrdím že je to případ tohoto civica.
o 06.02.2012, 10:56 | Brnďa
o polovine? kde si pro to auto mohu dojet? ja toho civca sleduji dele a jednou je za 50, pak 55, pak 60, pak 59.999 ja nevim proc to tak meni :)) A jinak aerodecky moc nehnijou kastle, tam spis trpi ty brzdovy a palivovy trubicky..a volant je odloupana kuze pryc...takze bude mit vic, nebo to byl delnik na poskakovani a tak to nic nevydrzelo ze :.)
o 06.02.2012, 18:35 | ronny
trosku se vetru,mel jsem zajem nebo porad jako mam o auto z bazaru kucera nebo autobazar u makra,jsem zvedavy na nazor nekoho primo z ovy.neco jsem si o tech bazarech nasel na netu a musim rict ze asi ti co ty dva bazary provozuji jsou pekni podvodnici a to to rikam hodne slusne.ma nekdo s nema nejakou zkusenost?
o 06.02.2012, 18:42 | Brnďa
tak ono asi vetsina bazaru v dnesni dobe nebude ok..a kor ty kde ty auta sou fakt dlouho :(
o 07.02.2012, 13:15 | MAX
MA.RTI.N - hele klidně se zastav, já mám teď nového Megana 2011 a k tomu chci nějakou čtyřkolku na zimu.. 30.000kč je cena za kterou to Vti klidně prodám, jak už jsem psal, kastle hnijí u všech těch Civiků - jezdím s ním do bývalého servisu Honda a ten technik, který se mi o to auto stará celou dobu tvrdí totéž - prahy, lemy, výfuk - prostě klasika.. Je to i můj případ.. Cena je taková, protože by sis musel časem ty prahy stejně nechat vyměnit a za druhé, lak je jasný svědek parkování na sídlišti - ideální na nový lak, pokud z toho chce mít někdo leštěnku. Já to lakovat nebudu, pak si někdo bude myslet, že to bylo nějak zbořené, nebo otočené přes střechu. Ale na druhou stranu - je to 13 let staré auto. Jako motorově super, interiér taky zachovalý, ale ty auta mají fakt najeto přes 200.000km a chtít za to 60.000Kč mi příjde dost..
o 07.02.2012, 13:20 | MAX
I když, jak se tak dívám na ceny Oktávek nebo Audin které mají evidentně taky minimálně 250tisíc nalítáno, tak se mi nechce věřit. Naleštit, stočit tacho na 150 a hurá na bazar za kilo.. :-)) No paráda, děkuji radši ne.. :-)
o 07.02.2012, 19:28 | Brnďa
psal jsem ti maila..ja prodavam svy auto, jak se uda tak chci neco takoveho :) mas nejake fota? a jak moc je to shnily?
o 07.02.2012, 19:57 | MAX
Zkusím pohledat..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.205 sekund.