Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > konzultace - vzduchotechnik

o Navštíveno 776x o
o 03.02.2012, 19:32 | Lucni.konik
Zdarec, potřeboval bych "prodejce""konzultanta" přes vzduchotechniku. Mám v baráku rozvedenou rekuperační větev. Vzhledem k tomu, že při různých "fázích"výtopu potřebuju jiné fungování rozvodů, tak potřebuju udělat pár "by-passů" - tedy změn v proudění pár větví. Existují opravdu kvalitní "uzávěry" pro vzduchotechniku? Našel jsem pouze na internetu nějaké šoupátkové uzávěry, ale jejich těsností nejsem přesvědčen. Potřebuji kvalitní, ať už "kulové","přepážkové", či "šoupátkové" uzávěry, které by byli těsné, aby mi funkce změněného objemu fungovali, tak jak mají a zbytečně nepřisávali falešný tah od by-passovaných větví. Rozvody mám ve 125mm průměrech.

o 03.02.2012, 19:37 | hawai
už je to pár let co jsem z týhle problematiky maturoval, ale co si pamatuju, tak se tlaky a množství vzduchu v jednotlivých větvých řešily změnou průřezu potrubí (když na jedný větvy ubereš, to přidá druhý větvi). i když neni to jen tak, počítalo se to přes různý tabulky....někde je tu doma ještě mam, ale už si toho moc nepamtuju
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.187 sekund.