Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou značku čelního skla?

o Navštíveno 1523x o
o 03.02.2012, 07:20 | brzda
Budu muset na své A4 B5 měnit čelní sklo. Pojištění není. Jakou zvolit značku skla? Četl jsem, že jsou na trhu polská a čínská skla co nic nevydrží

o 03.02.2012, 07:55 | muSlim
Saint Gobain
o 03.02.2012, 08:09 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nebi pilkington
o 03.02.2012, 08:16 | Nora
jako ti nade mnou nebo splintex
o 04.02.2012, 00:16 | jasisoft
saint gobain mam na oktavke, sklo ma tak pol roka a uz mam dve dierky od kamenov, cakam ze zachvilu chytim dalsi a sklo praskne, na nissane je pilkington uz asi 4 roky, kamenov som chytil kopec a este ani jedna dierka...
o 04.02.2012, 08:55 | muSlim
2 jasisoft: asi bude SG a SG, na 5er som na nové sklo chytil už dobrých pár mrd a ani škrabanec ;-)
o 04.02.2012, 09:10 | Nora
jajisoft: to nelze takhle obecně hodnotit. Každé z aut má jiný úhel čelního okna, při poškození nebo ráně do okna byla jiná teplota okna, rychlost, tvrdost, tvar a hmotnost kamínku. Prostě úhel okna a kinetika udělá své.
o 04.02.2012, 15:11 | jasisoft
tak potom ochcafka II facelift ma pekne napikacu uhhol predneho skla. Na octe I za celych 200tis km ani jedna dierka, len zopar skrabancov. Na octe II za 30tis uz 3tia diera, ktora sa mi podarila cca pred polhodkou v BA na obchvate, v rychlosti asi 40km/h - oproti iduci kamion frkol od kolies kamen priamo do mojho celneho skla....sakra, asi to uz budem musiet vymenit lebo mi chytilo aj bezpecnostnu foliu a spravilo to taku debilnu hrcu rovno pred nosom vodica, tak sa cez to uzasne pozera....

btw, a zase mi kurvis nick...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2229 sekund.