Navštíveno 1774x

Spousta z vás tady staví, tak vám chci nabídnout slevy, třeba je někdo z vás využije. Přišlo mi to z Reiffeisen bank. Tondach - při nákupu základní stavební krytiny do 200m2 sleva 25%, Porotherm cihly(neplatí pro 50 Hi, 36.5 T Profi a 42.5 T) - sleva 30% + 50% sleva na typovou projektovou dokumentaci rodinného domu, Vekra okna - 40% sleva na plastová a dřevěná okna, Siko koupelny - sleva 15% na celý nákup. Jsou to 4 kupóny, dle všeho stačí k uplatnění jen předložit tento kupón. Platnost je do 31.12. 2012. Já to nevyužiju, tak kdyby někdo chtěl, rád pomohu.
Já si taky myslím, že ty slevy nejsou zcela zanedbatelné
sakra já už mám postavený , to je pech

02.02.2012, 20:45 |
Alííí Teď budu potřebovat 60m opěrný zdi ze ztracenýho bednění 30cm (2 metry vejška) - nemáte někdo dobrej zdroj?
A taky bych potřeboval vrátit 80 ks palet od Ytongu (propadla mi lhůta 6 měsíců na vrácení, palety jsou netknutý).
Hmm,to jsem si říkal, že bude teda větší zájem :)
Zkusím obnovit,jestli si to někdo nerozmyslel :)
Walish:
SIKO budu asi řešit Leden/Únor, možná bych ale nakoupil předem, proberu zítra, jestli má smysl takto předběžně řešit vybavení koupelny :-)
co tedy za kupon od Sika?
Děkuji

07.12.2012, 21:07 |
walish | Upraveno: 2012-12-07 21:08:52
No, máš ještě toho RAMa? :)))
Jinak je tam poznámka, že nelze kombinovat s dalšími slevami, tak jen abys věděl ;)
walish:
:D
mrknu tedy, abych to vůbec využil a neblokoval někomu, kdo využije, ale snad nic co by se líbilo, ve slevě nebylo..
hoď mi kdyžtak tedy třeba do mailu "hodnotu" kuponu :-)
Díky
Siko koupelny tedy budou odeslány a Vekra okna pravděpodobně taky. Ještě tedy zbývá ten Porotherm a Tondach