Navštíveno 1521x

Několik let máme přístroj s mlýnkem a tryskou, ale nastal čas, kdy chce jít člověk o úroveň výše - popravdě, nikdy jsem se s tou tryskou nenaučil, přijde mi to pracné a zdlouhavé. Takže, měl by to být automat, který už umí i napěnit mléko. Představuji si, aby to na zmáčknutí tlačítka umělo nejenom espreso, ale i latté, kapučíno, případně i více. Cenově do 20.000,-Kč. Nápady?

02.02.2012, 11:54 |
Ravo DeLonghi

02.02.2012, 14:51 |
nome Jura ideálně řada impressa

02.02.2012, 16:18 |
soda v praci mame saeco royal professional a rekl bych, ze nema chybu
[ Link ]
Jako Ravo DeLonghi Máme tento model a jede skoro neustále a bez problémů
[ Link ]
kacer111:přečti si zadání, chce celoautomat a ne pěnit mléko zvlášť, ale tento model je super mám ho doma přez rok

02.02.2012, 17:07 |
Ravo | Upraveno: 2012-02-02 17:09:01
já mám už přes rok tento a jsem spokojen.
[ Link ] do ceny se v pohodě vejdeš (link na Mall.cz):
[ Link ] Akorát to čištění té nádobky na mléko mě nebaví a mám vypozorováno, že když v ní nechám mléko a dám ji do ledničky, tak stejně cca po 3-4 dnech mléko zkysne, takže si dělám kapůčo jen nárazově a pak hned nádobku čistím.
Nicméně bych rozhodně neměnil, myslím že za ty prachy je to dobrá koupě
Kafe chce hejckat, jestli na to nemas cas, tak si kup na kapsle, latte, cappucino, 10 druhu, chutna to z toho skvele. A i cerna kava z toho je fakt dobra. Mluvim ted konkretne o Dolce Gusto.
Protoze jestli nemas ted chut a cas napenit mliko (coz s dobrym automatem se silnou parou jde jak malina), tak uz te vidim, jak cistis po kazdym pouziti cappucinator nebo tu nadobku s kyslym mlikem:o)
Me nebavi saskovat s mletou kavou a normalnim presovacem (na ktery dobrej barista neda dopustit), tak sem si poridil Juru (po ruznejch experimentech s AEG, Illy, Saeco...)

02.02.2012, 17:37 |
camron | Upraveno: 2012-02-02 17:44:45
2tappaja:
Doporučit Dolce Gusto někomu, kdo je zvyklý na espresso z čerstvě mleté kávy - to snad ani nemůžeš myslet vážně...:-)

02.02.2012, 17:42 |
nome sak pise ze si poridil Juru :-)
nikdo me nepresveci o tom ze je lepsi model delani kavy nez pakove espreso a parni tryska na penu. jen tak naokraj :-) takze ten pokrok vejs ber s rezervou ale sem ovlivnenej tim ze sem par let pri studiu delal v kavarne a kavu mam skutecne velice rad
Pokud chces skutecne neco kvalitniho tak hledej u firem ktere delaji pouze kavovary (viz jak sem psal driv) a ne u vyrobcu domacich spotrebicu
Ja ti ho doporucil hlavne na to latte, cappucino :o) A to myslim vazne.
Jako soda, saeco royal professional, máme ho v kavárně, umí to snad všechno a celkem bez námahy. Zavolali jsme na Segafredo a tuhle mašinu nám dali a my berem jen kávu atd.A po měnším pohrání s nastavením mletí a dávky si zatím všichni jen chválí!
já léta nedám dopustit na toto:
[ Link ] 
El_Vita: tu moka konvici si chcu taky koupit,ale ty 2 y šálky je tak jeden hrnek co?

02.02.2012, 20:58 |
soda El_Vita: nebo tak :-)
taky jsme ji zkouseli a nebylo to spatne, az na to cisteni a druha vec, ze je to tak na jedno vetsi kafe, kdyz ti prijde navsteva tak koncis
PS: nedavno jsem na ni koukal v Tescu za cca 150kc velkou
2El.vita:
Jojo, tento perkolátor je super (mám v práci). Ale do automatu má bohužel daleko...

04.02.2012, 01:27 |
El_Vita | Upraveno: 2012-02-04 01:29:08
jo jo, mam na tri salky, ale je to tak na jedno ceske kafe, akorat ultrazabijacke :-)
v itálii jsem se to casem naucil pít a už nechci nic jiného. Vozím si z jihu Lavazzu Oro a spokojenost. Ikdyž teď zkouším ty mleté kávy ze starbucksu a ty jsou taky fajn.