Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc od polcie čr- ukradené auto?? tvrzení zmr.a

o Navštíveno 1538x o
o 01.02.2012, 16:02 | Replayman007
Potřeboval bych zjistit jestli toto auto bylo skutečně ukradeno a je v nějaké databázi ukradených aut. Borec mi dluží nějaký věci k rádiu a prý mu ukradli auto a v autě měl ty věci. Už to z něj tahám 2 měsíce.. Auto to je bílý Renault Megan v kombiku (ten novej typ), majitel se jmenuje Smolík a je z Benátek nad Jizerou. Dneska jsem mu volal a tvrdil, že je teď na policii, tak nevím kdy se to dá do nějakýho toho seznamu. Jestli to nechcete zveřejňovat tady tak mi prosím pošlete mail. Budu moc rád za každou pomoc plus kdyby auto neukradli tak jak z něj dostat ty věci nebo nějaký peníze. Má nějaký servis na autodiagnostiku a chiptuning..tel číslo mám. kdyby někdo pomohl budu moc rád!
Díky všem!!

o 01.02.2012, 16:05 | JR
Vrat mu radio, at ti vrati prachy a tim je vyreseno ... Nejak nechapu co jinyho chces delat.
o 01.02.2012, 16:06 | .mycTD
kdyz mu neveris, tak mu rovnou rekni, ze chces videt protokol od PCR, ne?
o 01.02.2012, 19:08 | Replayman007
JR: klidně bych rádio vrátil, ale buď nebere telefon a nebo nemá čas. tak pochybuju, že se s ním dohodnu na vrácení peněz.. jo zkusím ten protokol. nejde to nijak zjistit jestli to auto je odcizený? Co třeba HIGHTOWER?
o 01.02.2012, 19:10 | madmaik
na strankach pcz je databaze odcizenych vozidel.aktualizovana. potrebujes spz
o 01.02.2012, 20:43 | Replayman007
takže spz sehnaná auto má (měl) šedý. Skutečně je fuč...
[ Link ]

Tak to je na prd:/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3325 sekund.