Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké MMC?

o Navštíveno 1013x o
o 30.01.2012, 12:20 | Losky
Ahoj, plánuju se letos zaměřit na nějaké zařízení na přehrávání HD filmů atd a tápu v tom jako blázen. Bylo by to připojené k plazmě HD Ready (zatím). Co doporoučujete? Všude píšou, že něco je ok, něco stojí za kulový a člověk se v tom vůbec nevyzná, když nemá s HD filmy zkušenost:( Díky za radu

o 30.01.2012, 12:51 | Milhauzz
Za mě Asus O!Play. Spokojenost, přehraje vše. Má ho i otec, taky spokojenost, Ravo taky - spokojenost.
o 30.01.2012, 13:13 | Petura
koupil jsem EAGET M7, a taky si nemůžu stěžovat ...
sosá to pořady z archivu TV, osadil jsem ho (prozatím) 160GB HDD, 3,5", jinak bez potíží to bere jakýkoliv formát z HDD, fashdisku, LAN
o 30.01.2012, 13:16 | MaSuZaPi_Honza
Doporučuji prověřený Xtreamer.
Přehraje vše a má všechno co potřebuješ.
Navíc je poměrně dost rozšířen a je spoustu lidí který k tomu dávají Support. Tím pádem stále nové verze FW, spousta TV archivů, online TV apod.
o 30.01.2012, 14:08 | LukeFab
akorat bacha na ten xtremer 2
o 30.01.2012, 14:21 | Ravo
pokud chceš bestOF přehrávač, tak starší Xtreamer (ne tu 2ku).
Pokud chceš něco levného co je funkční, tak ten asus O!play HDP-R1 (Air ani další vyšší modely taky už za ty prachy nestojí)

Tohle jsou jenom přehrávače, pokud chceš i funkci NAS apod, tak doporučuji solo zařízení na síťové služby (NAS nebo server) a solo levné přehrávače = dá se velmi jednodušše přidávat další přehrávače k dalším televizím atd.

Opravdu je potřeba definovat si přesně, jaké služby po tom požaduješ (i do budoucna), podle toho se odpíchnout
o 30.01.2012, 15:20 | Mr.Scully
S Xtreamer Pro jsem spokojený, jen upozorňuju na hlasitý větráček. V tichých pasážích filmu je to slyšet hodně.
o 30.01.2012, 15:20 | Losky
Nejradši něco, kde nebudu muset něco řešit. Doma mám net přes WiFi, které sdílí notebook a x360. chci to propojit s tv a receiverem.
Upřímně nevím, co od toho mám čekat a co je dobré mít.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.