Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada jakou elektryckou kytaru

o Navštíveno 945x o
o 29.01.2012, 22:51 | Replayman007
Jakou Elektryckou kytaru na takové to domácí žvýkání?:-)
Jsem začátečník, teď trénuju na akustiku, ale není to ono. nejdou na to hrát písničky co bych chtěl (jdou ale není to ono- třeba ac/dc, olympic, deep purple atd..).
Poraďte nějaký lehký songy na začátek:-)

o 29.01.2012, 23:11 | petis
Mám Squier. Je to licence Fenderu a nato že stála asi 2500kč tak je hodne slušná, na moje drnkání to stačí až kam. Ale ted už bych si připlatil na řadu vejš, ta je z lepších materialů.
Mám tuhle.
[ Link ]
o 29.01.2012, 23:52 | Mr.Scully
Na kytaru nehraju, ale Stratocastery jsou klasika :-) A songy pro začátek - co třeba Smells Like Teen Spirit, Nothing Else Matters atd.?

(Jinak před koupí elektrické kytary by nebylo od věci si aspoň od spolužáků zjistit, jak se slovo "elektrická" píše. To ypsilon fakt rve uši/oči :-)
o 30.01.2012, 00:02 | Replayman007
nothing else matters je akustika:-) na elektriku asi to moc nepůjde, ale na akustiku už ho skoro ovládám:-)
jinak sorry za y/í :D nějak mi to ulítlo:-) od spolužáků už pár let ne :D
o 30.01.2012, 08:22 | Freerider | Upraveno: 2012-01-30 08:37:24
Scully: Vidíš, a ještě větší klasika je Les Paul :oDDD
Ve finále v této cenové relaci je to spíš o tom, co se ti líbí vzhledově. Vyhnul bych se značkám jako Stagg a podobně...
o 30.01.2012, 08:38 | Freerider
Replayman: No právě na elektriku to půjde ještě líp :-)
o 30.01.2012, 09:43 | petis
Jasně že nothing else matters na elektriku. Akorát vypneš zkreslenej zvuk. Koukni na nejakej koncert naco to Kirk hraje.
o 30.01.2012, 10:03 | giuseppe
Pokud si chceš zahrát nějaký tvrdší hudební žánry, potom koukej po kytaře ,aby měla u kobylky alespoň jeden HB snímač, protože s doporučovanýma single snímačema se muzika "mnoho" přitvrdit nedá;-) já Ti doporučím tuhle levnou Ibanězku:
[ Link ]
o 30.01.2012, 14:34 | Jerry.s
Být tebou, tak radši trochu přidám a koupím už něco kolem 5 tisíc, byť starší ale značkovou.
Já mám tuhle
[ Link ]

a taky už se dívám po něčem lepším. pro začátek byla dobrá, ale jak se tím člověk začně pomalu prokousávat, přestává mu stačit vybavení pro "amatéry" :)
o 30.01.2012, 15:16 | Mr.Scully
Lepší peníze asi budou vždycky znamenat lepší kvalitu. Sice neplánuju se učit hrát na kytaru (protože jsem na hudbu levej jako turecká šavle), ale vždycky jsem chtěl mít kopii Red Specialu Briana Maye z Queen (ta základní kopie stojí tuším něco kolem 20 tisíc) a když jsem pak náhodou mluvil s jeho osobním technikem, tak mi na rovinu říkal, ať si připlatím za jejich lepší model (cca za 50 tisíc?), že ten rozdíl je fakt znát.
o 30.01.2012, 15:53 | giuseppe
Vidím to stejně jako Mr.Scully, lepší peníze=větší kvalita. Já byl vždy proti kopiím, mám kytaru stavěnou na zakázku u mistra Jurkoviče [ Link ] vybral jsem si tvar, hmatník, mechaniku, krk, snímače, dřevo, barvu a je to originální kus, se svým charakteristickým zvukem.
Takhle:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.