Navštíveno 742x

29.01.2012, 18:36 |
Fiku Mám rychlý dotaz ohledně xenonu na Octavii,musejí být ke xenonům čidla na nápravu?Jedná se mi o funkčnost,né o policejní nebo technickou kontrolu,kde je mi jasné,že by ty čidla na autě pokud jsou xenony být měly...
Jedná se mi pouze o to,zda stačí vzít originál xenony a pouze přikoupit jiný konektor,připojit a svítí.Je to tak?
nemusí, funguje to bez toho.Projeď si témata na skodahome, octaviaclub.
Ale osobně mě tyhle nekompletní přestavby na starších autech dost vadí, skoro každému to oslňuje a je nepříjemné proti tomu jezdit. Považuju to za vrchol bezohlednosti vůči okolí.
PS: pokud tam máš čočku, tak musíš mít aspoň ostřiky a policie to moc dobře ví;-)

29.01.2012, 19:28 |
Fiku Jedná se o origo xenony.Jinak nemohl by jsi mi nějaké téma sem hodit?Hledám to už snad hodinu na onech forech :) moc diky
heslo pro hledání: xenony na kolečko.
Tohle mi vyplivl google, víc hledat nebudu, mě tyhle neorigo přestavby bez nivelace fakt serou
[ Link ] [ Link ]

29.01.2012, 20:32 |
Fiku Díky,já to na auto dávat nebudu,mám tam origo lampy,jen jsem se s někým právě dohadoval ohledně toho zapojení..Ještě jedou dík!:)

30.01.2012, 19:15 |
Pajk Tommas a proč Tě to sere??
Pajk: Zkus pridat jeste jeden otaznik. Takhle si toho nemusi vsimnout. Nebo se nauc cist.

31.01.2012, 16:45 |
Pajk kozlustechnykus: pokud máš origo xéčka na kolečku, tak přece nikoho neoslňuješ...
A pokud toho hodně naložíš, tak to dáš trochu dolů no. Dle mě je to šikovná levná varianta, která je mnohem lepší, než narvat do světel přestavbovou sadu... to je prasečina, to chápu.