Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vytopený notebook

o Navštíveno 1616x o
o 29.01.2012, 14:55 | Losky
Ahoj, synovec (9 let) dostal před rokem HP COMPAQ Presario CQ62 a jakožto dítě, kterýmu je absolutně jedno, jestli to stojí 300 Kč či 15tis, tak tam samozřejmě vylil čas do klávesnice a ntb okamžitě se vypnul a od té doby už nejde zapnout a ani se nenabíjí.
Už je asi totál k.o., co? Kdyby ho hned dali vysušit, bylo by to možná ok, ale prostě ho zavřeli a po měsíci mi přinesli, abych na to mrknul. Mají zkusit ho dát na záruku? Vím, že by se to nemělo, ale na nový mu nikdo nedá. Rozebral jsem běžné věci a vyčistil a nijak to ani nebylo zablité, tak nevím, jak je to pak s tím, když noťas třeba opraví, člověk si pak přijde a vysolte třeba 8tis. Nevím, zda to má vůbec smysl, se s tím zaobírat. Případně bych mu dal svůj dva roky starý Acer a opravil ho, pokud by to bylo za rozumnou cenu. Jeho ntb má numerickou klávesnici a HDMI, což já nemám. On na tom hraje akorát Lego hry.

o 29.01.2012, 15:43 | Zdeny60
Devítiletej fakan nemá co dostávat notebooky. Ten má dostat kolo a boty a má líta po lese a jezdit na kole. A ne hned od mlada hnípat u NTB.

o 29.01.2012, 16:00 | Ghofig
Servis neni blbej a pozna, ze tam byla voda. Tak jak se dneska casto cukaji u mobilu kvuli vlhkosti i kdyz tam treba vubec nebyla, tak evidentne vytopenej notebook tezko opravi :)
Hlavne co se tyka HP. Ti jsou na reklamace pomerne haklivi co mam zkusenosti s Dilerisem atd.
Jinak vysouset se to melo hned a ne po mesici.
Kazdopadne rozebrani, vycisteni a vysuseni bych zkusil. Ja uz takto zachranil dva notebooky. Jeden okoupanej cajem a druhej vinem :)
o 29.01.2012, 17:07 | Mr.Scully
Je to otázka, kámošovi nachcal kocour do noťase, všechno KO a nejakým zázrakem mu to uznali jako záruční opravu (podle všeho na to nepřišli). Ale značku nevím. Většina servisů asi blbých není :-)
o 29.01.2012, 17:12 | crestik
Sestřenka si vylila kofolu do Acera. Ihned OFF, otevřel jsem to, vyčistil alkholem nebo lékařským benzinem, co šlo, hlavně zdrojovou část a naběhl. Běží od té doby třetí, čtvrtý rok.
o 29.01.2012, 17:30 | Dusheck | Upraveno: 2012-01-29 17:30:38
Přítelkyně si vylila do ntb ASUS šťávu a pořád běhá jen doteď jdou blbě mačkat nějaká tlačítka jak je to ´´slepený´´. Ntb prej ani nevypla, když se jí to stalo. Tak koukám že měla hodně velké štěstí :D
o 29.01.2012, 17:38 | bafis
Zdeny: mam stejnej nazor, ale od nekoho kdo shani mladymu na cestu do skoly auto za 300 holí, to zni trosku usmevne ;-)
o 29.01.2012, 17:46 | JA | Upraveno: 2012-01-29 17:46:26
Zdeny
a k tomu chleba s máslem a jabko a mazej na vzduch!
o 29.01.2012, 19:29 | Losky
Tak Zdeny a Bafis mě porazili:)))))))))))))
No jo, zastávám taky názor, že dítě má běhat venku, jezdit na kole atd, ale moje děcko to není. Prostě dostal v té době ntb za 15tis a jediné co s tím umí, je dát net s youtube a stupiditou Minecraft a zapnout hru. Ale už se stalo, tak je škoda, aby se to vyhodilo. Já se to snažil rozebrat a nepřišel jsem na to, jak se do toho dostat. Všechny šrouby jsem vyndal, ale nepodařilo se mi ten debilná krám otevřít. Je to nějak debilně secvakané:(
o 30.01.2012, 07:28 | koren
jako Zdeny a Ghofig
o 30.01.2012, 19:29 | Zdeny60 | Upraveno: 2012-01-30 19:30:41
Ten, komu jsem sháněl auto, má hochu zlatej, 24 jar. Ale ne 9!!Jináč to už je pořešené:-)
o 30.01.2012, 23:10 | Losky
Většinu se mi podařilo vyčistit, ale ne a ne naběhnout, ani při dání na nabíječku nic nesvítí:(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.301 sekund.