Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Divný zvuk od LP kola

o Navštíveno 9839x o
o 29.01.2012, 11:18 | LukeFab
Zdravím, už delší dobu pozoruju takovej divnej zvuk od levého předního kola,jakoby se tam něco přidíralo nebo je to proste takovej tupej zvuk,mám OII.Vnímám to vlastně jen,když přeřazuju z jedničky na dvojku nebo když jedu pomaluna dvojku a přidám víc plyn nebo když ho naopak pak uberu.

o 29.01.2012, 12:08 | Nismo.Power
umírající 5q převodovka nebo kloub na poloose pokud seš si jistej tou levou stranou a neni to jen tim že sedíš na řidičový sedačce...
o 29.01.2012, 12:33 | LukeFab
mám 6q,převodovka podle mě řadí dobře,má to najeto 116tkm.Podle mě je to něco s tím kolem.
o 29.01.2012, 12:40 | JR
Podle me je to horizontalni vule na axialnim tahle.
o 29.01.2012, 12:43 | LukeFab
a měl bych to něják řešit?Už s tím jezdím pul roku,ale nepozoruju,že by se to něják zhoršovalo.
o 29.01.2012, 12:47 | JR
Ty woe .... Na zadnym debilnim foru ti s tim nikdo neporadi. Tohle proste musis vzit do servisu a musi nekdo zjistit co to je.
Ano, resit bys to mel ... Uz davno.
o 29.01.2012, 12:53 | LukeFab
to je mi jasný,jen mi šlo o to,jak moc je to vážný.jestli je to životu nebezpečný nebo s tím můžu ještě chvíli jezdit.
o 29.01.2012, 13:27 | Collin

Proč by jsi stím ještě chvílu jezdil,když už to vnímáš pul roku..!? :-) Mě jak se něco nezdá tak jedu na kontrolu..
o 29.01.2012, 14:24 | Crimson
mně takhle hučely gumy, už jsem málem měnil ložiska :-))
o 29.01.2012, 20:18 | Kesam
Mě to dělalo rameno na Fakanovy :-)
o 29.01.2012, 22:54 | vinzek fa
no ja nedavno vypnul radio a takovej bordel z podvozku nejde ani od tanku na betone takze zase volume a nazdar -))
o 30.01.2012, 08:12 | Nismo.Power
jó horizontální vůle na axiálnim táhle to je dobrý :))

ad 6q tak tam je šance na odejítí dost menší než u 5q kterej by při těhle km už vklidu odcházel.... normál sjet do servisu at se s tim někdo sveze, takhle můžem fakt jen polemizovat neb klouby si neošahám přes internet :)
o 30.01.2012, 10:45 | LukeFab
tak sem s tím byl v servisu a je to prý silentblok u převodovky,materiál 2200Kč za práci 600Kč
o 30.01.2012, 12:35 | LukeFab
no byl jsem ještě v jednom servise a tam me rekli,že to jsou silentbloky v ramenáh,jako jsou opravdu špatnýa,le nevím,jesli to může dělat ten zvuk.Snad to je ono,jsou to mechoši ze škodovky.
o 30.01.2012, 12:47 | Lufas
neni nejednodusi zvednout auto na hever,sundat kolo a mrknout na ne jak vypadaj? a to ze to jsou mechosi ze skodovky taky neni vsechno:-D

btw. me ted taky neco huci od leveho predniho kola...myslim si ze to delaj zimaky,tak vyckam na prezovani gum:-)
o 30.01.2012, 13:08 | LukeFab
oni to zvednutý měli,zkoušeli vůli kola,jestli je ložisko ok.Ale zase je pravda,že ten silentbloky v ramenech byly dost popraskaný a byla tam na nich jakoby vidět že jedna část je jakoby natrhlá,ale fakt nedokážu říct,jestli to dělá ten zvuk.uložení motoru je prej ok,to se u oktávek snad nikdy nemění,to mě řekli ve dvouch servisech,tak je to snad ono.Komentovali to tím,že jakmile přidám plyn,tak se ty silentbloky rozjedou a tím to dělá ten zvuk.Zkusil jsem zvýraznit na obrázku to,kde to bylo fakt vidět,že je ten silentblok natrženej

foto k příspěvku  od LukeFab

o 30.01.2012, 13:33 | Lufas
jj to bude ono delala mi to loni fobie... letos to zacala delat druha strana a vubec se mi do toho nechce:-)
jestli si trosku zrucnej tak to zvladnes sam;-)
o 30.01.2012, 14:04 | LukeFab
zručnej jo,ale radši to necham na nich.Jak je možný,že to dělá takovej zvuk,dyt to je celý guma ne to pouzdro?Hlavně si toho zvuku všímám,když jedu pomalu na dvojku a přidám plyn,tak to jakoby cukne vepředu.
o 30.01.2012, 14:10 | Lufas
presne jak to popisujes tak mi to delalo taky...
v tomhle pocasi se tam dostane voda do ty praskliny a proste to dela takovejhle divnej zvuk... za sucha mi to nedelalo:-)
o 30.01.2012, 14:24 | Schejby
Taky mi to dělalo na Fabce.. tak jsem si je dal vyměnit a pohoda... Je to pěkně hnusný vzání..
o 30.01.2012, 15:02 | LukeFab
mě už to dělá tak půl roku,možná i dýl,ale dřív jsem si toho nevšiml.pak dám vědět,jestli to bylo ono nebo ne.ve středu mě to budou měnit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.307 sekund.