Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Anonymous CZ/SK Výzva občanům

o Navštíveno 9768x o
o 29.01.2012, 11:14 | Piskoteek
co si o tom myslíte ???

[ Link ]

o 29.01.2012, 11:22 | mr.brain
Mne spíš překvapilo toto, nevěděl jsem, že Chaplin něco takového někdy natočil... [ Link ]
o 29.01.2012, 11:30 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-01-29 11:33:15
Jako když lidi vážně nic nedělají na to, jak se rozkrádala republika a rozkrádá, jak politici na lidi se*ou, tak tohle má být daleko jako závažnější téma a to má lidi probudit???
Možná max. to, že Anonymous může masírovat přes net, ale jinak to nebude mít žádný účinek, na demonstrace stejně žádný z těch, co hackerské útoky dělají, nepřijdou... Viz. ten první pokus v těch městech, kdo tam přišel, pár lidí...
Jinak nějaké info [ Link ] )
No a navíc nikdo neví, kdo je za Anonymous tady v ČR, může to být kdokoli, stejně se to nikdo asi nikdy nedozví...
o 29.01.2012, 11:32 | hanx
Chtít po počítačové komunitě aby chodila ven :D
o 29.01.2012, 11:41 | Proffesor_W
nejvetsim nepritelem je lenost
o 29.01.2012, 11:44 | .mycTD
obcas mi to prijde, ze za anonymous fakt stoji nase vlada, bo tim ziskala hmatatelneho 'pirata', proti kteremu bojuje.
o 29.01.2012, 12:29 | htd
:) no to ze si nekdo pusti program a uz je hacker co bojuje za nejaka prava me prijde ubohe...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.388 sekund.