Navštíveno 1041x

Mám takovej dotaz jestli nevíte kde se dá prověřit v minulosti obnovenej VIN kod, po krádeži a nalezení auta PČR, ale to už byl VIN změnen, a po vrácení byl po rozhodnutí úřadu Vin obnoven na původní. Papíry od všeho k tomu autu jsou, jen mě zajímá jestli je možný někde zjistit jestli opravdu to prošlo tím správným postupen a papíry nejsou jen papíry a na uřadech nic...
Tak to Ti musi rict na STK kdyz tam prijedes ne? Pokud to u nich projde evidenckou, melo by to byt OK podle me...
Jako tohle právě EK prošlo, je to nově na značkách. všechny papíry k tomu přeražení jsou, jen mi jde o to jestli právě v tomhle nemuže "něco" bejt, a případně kde to ověřit.

27.01.2012, 13:38 |
CRK neporadim, ale evidenčka mi přijde často dost povrchní...
Právě že tam zkoukli VINko podívali na papír že je povelý přeražení a to je vše...tak sem chtěl nějakou jistotu právě.

27.01.2012, 13:56 |
JA to chceš koupit?jestli jo tak jdi od toho pryč...historie mizerná, nemá cenu si přidělávat možný starosti

27.01.2012, 14:06 |
Rudi Jestli je to tuctový auto za normální cenu, taky bych vybíral jinde. On pak může nastat problém někde za hranicema a tam už se to blbě vysvětluje...