Navštíveno 1389x

26.01.2012, 10:56 |
hanx Zdravím, máte někdo zkušenosti s nějakými foliemi na displej mobilu? Po předchozích zkušenostech si teď na mobil musím pořídit ochrannou folii, zkusil jsem levnou z aukra která nevypadá špatně, ale bohužel po nasasení jsou tam takový mikrobublinky kolem krajů, vypadá to hrozně. Instaloval jsem to na naprosto čistý displej po sundání origo folie.

26.01.2012, 11:02 |
Smrada (M)
Slusny jsou Screenshield a nebo Zagg InvisibleShield. Screenshield je takova trochu gumova, vydrzi hrozne moc, (je na ni dozivotni zaruka), ale drhne na ni prst a lepi se za mokra, coz asi neni pro ten telefon zrovna to ono. Oboji prodava Alza nebo treba Sunnysoft

26.01.2012, 11:17 |
hanx Smrada: právě že co se týče drhnutí prstu, tak to bych od nějaké "dražší" folie nečekal. A bohužel na alze to nemaj na můj telefon Vodafone 858 smart (Huawei 8160).
ja pouzivam folie co se lepi na auta-skoda. od zadnich dveri na blatnik.je to super je to gumove,prsty v pohode a jen tak se neposkodi...

26.01.2012, 12:04 |
Smrada (M)
hanx: ona je proste takova nejaka gumova, Sunnysoft taky nema? Nemam cas tak juknout

26.01.2012, 12:24 |
pali | Upraveno: 2012-01-26 12:24:40
Vrele muzu doporucit folie BodyGuards, viz.
[ Link ] . baleni obsahuje 2 folie pro pripad poskozeni te nalepene. Odezva telefonu ze tim vubec nezmenila. Po laborovani se ZAGGem, ktery mi menil barvu displaye to byla jasna volba. A cena je taky prijatelna.
Já kupuju to nejlevnější z ebaye (ceny typu 1 dolar) a nemám problém. Je práce to pečlivě nalepit, ale mam ji na Samsung Galaxy S už půl roku bez problémů.

26.01.2012, 15:56 |
hanx Mr.Scully: a jak je teda lepíš? Já jsem se fakt snažil, ale ty mikrobublinky tam stejně jsou a to docela dost...
Já taky kupuju z Ebaye za nula nula nic, občas se to nepovedel, ale většinou se to dá, chce to trpělivost a čistej display bez prachu
mám tuto, perfektní
před nalepením jsem důkladně očistil, nebylo tam smítko, nalepil jsem a bylo tam smítko i bublinky, jestli mohu říci přibližně do 6 hodin od nalepení všechny bublinky byli pryč, i včetně té kde byl chlup a není nic vidět, po měsíčním používání je folie stále jako nová, na dotykovém displeyi není zaznaménáno ani nějaké opoždění, myslím tím snížené citlivosti, ještě že jsem si objednal 2 ks za ty peníze opravdu doporučuji..
[ Link ]

26.01.2012, 16:19 |
clown lepit a dotlacovat pod rozumnym tlakem, treba kreditkou :) a to obcas lepime i 12" LCD .. jde to i bez bublin :)
za mě folie Celly. je to tvrdší folie, takze super, neco vydrzi, nalepuje se diky tvrdost skvele, rozdil po aplikovani nerozeznatelny (barvy,reakce na dotyk).screenguard me na galaxy mini zklamal. doporucuju Celly.

26.01.2012, 22:32 |
hanx unihero: něco takovýho mám, každopádně ten člověk přimo co postuješ ty nemá v nabídce na ten můj telefon
basaqq: Celly bohužel stejnej problém jako nahoře, sice v nějakých eshopech mají nabídku, ale ne skladem... :(
hanx - nemám s tím zkušenosti, prostě jen opatrně začnu tak nějak od středu a snažím se to "vyhladit" do krajů. Většinou Číňani pošlou folie dvě nebo tři, takže člověk má víc pokusů, když to napoprvé zvorá :-) Ty folie jsou z hlediska optických vlastností podle mě totožný, já nějaký rozdíl v kontrastu vůbec nepoznám. Jde jen o to dobré nalepení.

26.01.2012, 22:47 |
hanx Jasný já chápu jak to myslíš, hele já jsem se fakt snažil dělat to tak jak říkáš, zkoušel jsem na to i různý pomůcky... Nevím, týpek z aukra psal, že to prej samo zmizí po pár dnech ale mě se tomu nechce věřit... Nic jsem nezvoral a ten displej byl úplně naprosto čistej, prostě jsem sundal origo folii a hned lepil tuhle. Pod tou origo folií nic nebylo, lepidlo nebo tak.