Navštíveno 9134x

25.01.2012, 14:15 |
ronny asi hodne lidi plati pres paypal,kdyz neco kupuje pres ebay nebo tak ze?mam takovej dotaz.ozval se mi kupce na kola co prodavam,ale je z USA.jelikoz nemam paypal tak nevim jak to funguje,jen neco vim z doslechu.prej je to bezpecne.takze kdyz si paypal zridim tak mi ten zajemce penize odesle na muj paypal ucet a dokud mu ty kola nedojdou tak ja penize nedostanu je to tak?vubec nemam zkusenosti se zasilanim do zahranici,ale psal mi ze by si ty kola vyzvedl nejaky jeho kuryr z UK.jak to tedy je?muze mi nekdo poradit nebo napsat svoje zkusenosti.jde mi o to abych to vse dopadlo jak ma.diky moc za pomoc
to bude podvodník, neboj se :-)
řekne ti, že si to vyzvedne kurýr z UK a že mu nedá kola dokud ti peníze nedojdou na účet a podobný kydy....
to mu rovnou řekni pápá
on ti většinou nakecá to, že dokud ty mu neřekneš nějaký číslo transakce, tak že mu to kurýr nesmí předat...
jenže on tobě peníze nikdy nepošle a jemu to kurýr dá i bez toho čísla transakce :-)))

25.01.2012, 14:51 |
ronny takze je to to same jak s tema autama jo? jsem doktor,navrhar anebo pracuju na ropne plosine :D
To je přeci normální, že průměrný Američan si nemůže vybrat mezi stovkami tisíc kol, co má na americké ebay, ale vyhlídne si kola na českém bazaru a prostřednictvím britského prostředníka realizuje složitou transakci, která bude mj. zahrnovat asi tak pětset dolarů jen za poštovné :-)))
to Mr.Scully:
aneb naprosto standartní zážitek ze života průměrného američana

25.01.2012, 16:17 |
CRK kolikrát ještě? :-)))
No taky to moc nechapu, nevim teda co je to za kola, ale ta doprava bude stat podstatne vic jak kola u nich, ne? Tak proc by to delal? Nebo ze by jen pro pocit, ze nekoho osulil? :D
Von si je nikdy nevyzvedne, jen z nej vytahne treba 100-200 euro jako zalohu na kuryra, bla bla kecy prdy...
No a pak je tu jeste moznost prani penez...